ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

10 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ

10 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ
Το καλοκαιράκι μας αφήνει για φέτος και είπαμε να παρουσιάσουμε μία συλλογή καλοκαιρινών φορεμάτων τα οποία συνοδεύονται από δωρεάν εκτυπώσιμα πατρόν.

Η Audrey Hepburn και το μικρό μαύρο φόρεμα πάνε χέρι-χέρι.
Αυτό το μοντέλο, που δημιουργήθηκε από τον Dolin Bliss O'Shea, είναι εμπνευσμένο από το φόρεμα που φορούσε η Audrey στην κλασσική ταινία Sabrina και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες της δεκαετίας του 1950. Έχει ένα εφαρμοστό μπούστο με πλήρη κλος φούστα που δείχνει μια την μέση στενή.
Ένα υπέροχο φόρεμα για να αναδείξετε τις καμπύλες σας - είναι ένα φόρεμα που ταιριάζει υπέροχα σε γυναίκες όλων των μεγεθών.
Αυτή η κομψή εκδοχή ενός κλασικού φορέματος είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα περισσότερα κεφάλια να γυρίσουν.


Το όμορφο αυτό πουά φόρεμα έχει μία διαχρονική λάμψη.
Αποτελείται από ένα εφαρμοστό μπούστο και διάφορα κομμάτια φούστας για επιπλέον όγκο, και τα ιδανικότερα υφάσματα για να ραφτεί είναι τα βαμβακερά και τα ελαφρά και δροσερά λινά. Είναι το όνειρο πολλών γυναικών καθώς προσδίδει σε κάθε μία που το φορά μια απίστευτα κλασική θηλυκότητα και μία ρομαντική αριστοκρατική πινελιά της δεκαετίας του πενήντα.
Αυτό το vintage εφαρμοστό στο μπούστο και ελαφρώς κλός φόρεμα διαθέτει ντεκολτέ σε σχήμα v λαιμόκοψη και, το σημαντικότερο, τσέπες!

Το Jackie Shift Dress με δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν  είναι ένα κολακευτικό φόρεμα για την σιλουέτα, το οποίο είναι πολύ απλό και είναι επίσης εύκολο να ραφτεί. Μπορείτε να ντυθείτε επίσημα ή απλά ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε.
Αυτό το δωρεάν πατρόν είναι για ένα όμορφο ασύμμετρο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε.
Το φόρεμα είναι πολύ φαρδύ στο κάτω μέρος της ασύμμετρης κρουαζέ φούστας, ελαφρώς μεγαλύτερης από τις φούστες κλος πλήρη κύκλου. Το μπούστο είναι επίσης ασύμμετρο τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα.


Αυτό είναι ένα δωρεάν πατρόν απλού κρουαζέ φορέματος για υφάσματα με κάποια ελαστικότητα.
Το φόρεμα τελειώνει τις ακατέργαστες άκρες με ρέλι που συνεχίζει για να σχηματίσει το δέσιμο. Είναι ένα πατρόν με μόνο 3 κομμάτια και εκπληκτικά γρήγορο στην κατασκευή του!

ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑ (WRAP DRESS) ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ 
Αυτό το ελαφρύ φόρεμα που τυλίγετε γύρω από το σώμα μας επιτρέπει στο καλοκαιρινό αεράκι να μας δροσίσει τα καυτά βράδια του καλοκαιριού.
Προμηθευόμαστε δύο υφάσματα : ένα όμορφο, τολμηρό, φωτεινό φλοράλ (ή ότι άλλο σας αρέσει) και ένα ακόμα που να δημιουργεί αντίθεση με το προηγούμενο και ράβουμε αυτό το υπέροχο φόρεμα. Δημιουργούμε το contrast με τα κουμπιά και τα τελειώματα που μπορούν να γίνουν με το άλλο ύφασμα. Είναι πλήρως φοδραρισμένο, και έτσι αυτό το φόρεμα είναι 100% αντιστρέψιμο, που σημαίνει δύο-σε-ένα.


Λέγεται ότι όλα τα κομψά φορέματα είναι απλά.
 Αυτό ισχύει όταν πρόκειται για τα βασικά στοιχεία της κατασκευής ενός πατρόν ίσιου φορέματος.
Αυτό το φόρεμα είναι κοινά αποδεκτό ως κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις. Ένα τέτοιο μοντέλο, κατασκευασμένο από πυκνό μονόχρωμο ύφασμα, μπορεί να φορεθεί σε σοβαρές και επίσημες παραστάσεις. Ένα φόρεμα από ελαφρύ φωτεινό ύφασμα χωρίς μανίκια είναι ιδανικό για χαλάρωση οποιαδήποτε εορταστική εκδήλωση.
Ένα φόρεμα όπως αυτό στη φωτογραφία, σχεδιασμένο από τον Guido Maria Kretschmer, είναι ένα κλασικό φόρεμα
που δεν μπορεί ποτέ να λείπει από την ντουλάπα μας.
Τα απλά σχέδια αποπνέουν πάντα έναν αέρα κομψότητας όταν η ποιότητα των υφασμάτων είναι εξαιρετική.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER