ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

JACKIE SHIFT DRESS

JACKIE SHIFT DRESS
Το Jackie Shift Dress με δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν  είναι ένα κολακευτικό φόρεμα για την σιλουέτα
το οποίο είναι πολύ απλό και είναι επίσης εύκολο να ραφτεί. Μπορείτε να ντυθείτε επίσημα ή απλά ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε.
Αυτό το πατρόν διατίθεται σε ευρωπαϊκά μεγέθη 8-18 και έχει 9 κομμάτια. Το πατρόν μαζί με τις οδηγίες αποτελείται από 39 σελίδες και είναι στα αγγλικά από την https://www.simplesewpatterns.com/.
Είναι πραγματικά σημαντικό να πλύνετε το ύφασμά σας (σύμφωνα με τις οδηγίες) πριν ξεκινήσετε το ράψιμο με αυτό, αυτό αποτρέπει από την συρρίκνωση. Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόσετε την καρίνα στην ανάποδη πλευρά των κομματιών σας. Τέλος θα πρέπει με κοπτοράπτη, ή ζιγκ ζαγκ βελονιά να καρικώσετε όλες τις ακατέργαστες άκρες, και αυτές είναι; πλαϊνές ραφές, κάτω άκρο της φούστας στριφώματα, κάτω άκρο από το γιακά και μανίκι πλαϊνές ραφές και άκρες. 
Μόλις έχετε ετοιμάσει τα κομμάτια ύφασμα και πατρόν για το μέγεθός σας, είστε έτοιμες να αρχίσετε να ράβετε - ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να φτιάξετε το δικό σας φόρεμα. Κάθε ένα από τα τεμάχια του πατρόν έχει ένα περιθώριο ραφής 1,5 cm, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στο μεμονωμένο τμήμα.  Αυτό σημαίνει ότι μόλις κόψετε τα κομμάτια του πατρόν και τα καρφώσετε στο ύφασμα, θα τα κόψετε απευθείας από το υλικό - έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσθήκη επιπλέον περιθωρίων στις ραφές.
ΠΗΓΗ
===============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER