ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

2 ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ

BOHO 2 ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ
Απόκριες. Η εποχή των ψευδαισθήσεων και της εκτόνωσης.
Μία μαγική εποχή του χρόνου που επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να απελευθερωθούν και να μεταμορφωθούν, να γελάσουν και να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Η εποχή που γινόμαστε πάλι παιδιά.
 Άλλωστε πάντα κρατάμε μέσα στο τσουβάλι των αναμνήσεών μας, κάποιες απόκριες, κάποιες στολές, κάποιες αταξίες, και κάποια ξέφρενα πάρτι. Ναι! φυσικά, γιατί είναι η εποχή που λατρεύουν τα παιδιά, καθώς μπορούν να φορέσουν τις στολές των αγαπημένων τους ηρώων, ζώων, ή φρούτων.
Ας ράψουμε σήμερα παιδικές αποκριάτικες στολές και μάσκες.
                                          ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Ένα υπέροχο αποκριάτικο κουστούμι για τις πριγκίπισσες της καρδιάς μας, προσφέρεται δωρεάν από την ιστοσελίδα https://www.sewalittleseam.com/. Το πατρόν για το φόρεμα της Πριγκίπισσας είναι για μεγέθος 3. (Σχεδιασμένο για στήθος 54, μέση 52 και ύψος 96 εκ). Στην ιστοσελίδα sewalittleseam, θα βρείτε επίσης λεπτομερείς και επεξηγηματικές οδηγίες, όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Η ιστοσελίδα sewalittleseam ειδικεύεται σε βρεφικά και παιδικά ενδύματα, τι πιο φυσικό λοιπόν, από το να έχει συμπεριλάβει στην συλλογή της αποκριάτικα κουστούμια? Άλλωστε είναι γνωστό, ότι τα παιδιά λατρεύουν τις απόκριες, καθώς μπορούν να φορέσουν τις στολές των αγαπημένων τους ηρώων, ζώων, ή φρούτων. Ένα ακόμα λοιπόν αποκριάτικο κουστούμι που προσφέρεται δωρεάν είναι το πατρόν για κουτάβι σε μέγεθος 2Τ (Ταιριάζει σε μέγεθος στήθους 52,  περιφέρειας 50, και ύψος εώς 84 εκ). Και εδώ βεβαίως θα βρείτε λεπτομερείς και επεξηγηματικές οδηγίες, όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Στην ιστοσελίδα https://rebecca-page.com/, βρήκαμε το ΠΑΤΡΟΝ για τις μάσκες. Δύο από τα σχέδια είναι τα πλάσματα του δάσους - ένα ελαφάκι και μια αλεπού. Στο ελαφάκι θα μπορούσατε να προσθέσετε κάποια μικρά κέρατα αν θέλετε να το αλλάξετε λίγο. Τα άλλα δύο σχέδια είναι ένας μονόκερος και ένας δράκος. Ο μονόκερος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε άλογο παραλείποντας το κέρατο. Μπορείτε πραγματικά εύκολα να κάνετε αυτές τις μάσκες δικές σας αν παίζατε λίγο με την εναλλαγή των χρωμάτων. Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα σχετικά με αυτές είναι η δυνατότητα πειραματισμού.
=================
Όλα τα παραπάνω πατρόν μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν, αρκεί να τα προσθέσετε το καλάθι αγορών, να πάτε ταμείο (με αξία 0, αφού είναι δωρεάν), να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας αποσταλούν στο email σας σε μορφή PDF, για να τα κατεβάστε στον υπολογιστή σας και να τα εκτυπώσετε στον οικιακό σας εκτυπωτή. Αν χρειάζεστε βοήθεια στην μετάφραση, μπορείτε όπως έχουμε και στο παρελθόν αναφέρει να μεταφράσετε τη σελίδα στα Ελληνικά εάν χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της Google (δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε Ελληνική  μετάφραση).
Καλές απόκριες!
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER