ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

5 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

5 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ
Ψάχνετε για κάποια γρήγορα και εύκολα απλά πατρόν ραψίματος?
Ε, λοιπόν είμαι ενθουσιασμένη που σήμερα μπορώ να σας υποδείξω κάποιες ιστοσελίδες για να κατεβάσετε δωρεάν πατρόν για 5 διαφορετικές μπλούζες, ώστε να εμπλουτίσετε την ντουλάπα σας.
 Ας ξεκινήσουμε
1. Δωρεάν τοπ πατρόν ραπτικής
Η ιστοσελίδα Melly sews έχει πολλά Δωρεάν Πατρόν, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο στους συνδρομητές του newsletter (ενημερωτικό δελτίο) της ιστοσελίδας της.
Seamwork είναι μια δικτυακή κοινότητα ραπτικής στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε έναντι πληρωμής, αλλά διαθέτει επίσης και μερικά πανέμορφα δωρεάν πατρόν ραπτικής, όπως αυτό το York Long Sleeved Top. Προχωρήστε στο Seamwork για να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν τώρα - θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
3. Δωρεάν Classic T-Shirt Πατρόν Ραπτικής
Η Blogger ραπτικής Its Always Autumn, μοιράζεται μαζί μας αυτό το πατρόν T-shirt σε δύο εκδόσεις, μία έκδοση με μακριά και μία με κοντά μανίκια. Το δωρεάν πατρόν προσφέρεται σε εκτυπώσιμη μορφή pdf για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
4. Δωρεάν Tie Top Πατρόν Ραπτικής
Αυτό το tie-top blouse πατρόν ραπτικής και tutorial είναι διαθέσιμο από την  Blogger ραπτικής Merrick της αγαπημένης μου ιστοσελίδας Merricks Art , ένα πανέμορφο blog το οποίο δημιουργεί εθισμό σε όσους το ακολουθούν, όχι μόνο για το ράψιμο αλλά και την εξαιρετική παρουσίαση των  tutorials.
5. Δωρεάν πατρόν τσιγγάνικης μπλούζας 
Πρώτον είναι αυτή σε τσιγγάνικο στυλ πατρόν μπλούζας που εμφανίζεται στο τεύχος 63 του περιοδικού Love Sewing. Το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν διατίθεται από την ιστοσελίδα αυτού του περιοδικού! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ήτοι να εγγραφείτε για να έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο πατρόν.
================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER