ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

BOHO ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ

 
BOHO ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ
Ένα από τα ομορφότερα φορέματα boho που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι το φόρεμα που παρουσιάζουμε εδώ.
Το νέο όμορφο πατρόν για να ράψουμε αυτό το φόρεμα
το βρήκαμε στην ρώσικη ιστοσελίδα https://ok.ru/zolvik.vykrojki/album/55128201363579/873194577531.
Επιλέγουμε το ύφασμα μας, το πλένουμε και το σιδερώνουμε πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε ενέργεια.
Οι μετρήσεις που σημειώνονται αντιστοιχούν σε μέγεθος 46, αλλά μπορείτε να δείτε εδώ πως μπορείτε να το τροποποιήσετε στο μέγεθος που θέλετε.
Κόψιμο
Το εμπρός κορσάζ (Νο 1), το κόβουμε στην τσάκιση ώστε να έχουμε ένα ενιαίο εμπρός. Το Νο 2 πίσω κορσάζ κόβεται σε 2 κομμάτια. Για τα Νο  3, 4, 5, 6 και 7 κόβουμε από 2 κομμάτια.
Ράψιμο
Ξεκινάμε ράβοντας τις πένσες στο εμπρός και πίσω κορσάζ. Σιδερώνουμε τις πένσες προς το κέντρο. Στην συνεχεια ράβουμε τις ραφές των ώμων, τοποθετώντας τα πίσω κομμάτια κορσάζ επάνω το εμπρός κορσάζ και με τις καλές πλευρές μαζί και σιδερώνουμε τις ραφές ανοιχτές. Κάνουμε το καθάρισμα της λαιμόκοψης, δείτε εδώ ή με ρέλι και το αφήνουμε προς το παρόν. Συνεχίζουμε με την φούστα. Ράβουμε σε κάθε κομμάτι φούστας, τα κάτω πάνελ, και ακολούθως ράβουμε την κεντρική εμπρός ραφή και τις πλαϊνές. Γαζώνουμε την κάθετη ραφή των μανικιών και κάνουμε τα στριφώματα. Ράβουμε τα μανίκια στα αντίστοιχα ανοίγματα του κορσάζ. Ράβουμε την φούστα περιμετρικά στο κορσάζ στην περιοχή της μέσης κάνοντας μία μικρή κουφόπιετα εμπρός.   Τώρα ήρθε η ώρα να ράψουμε το κρυφό φερμουάρ στην κεντρική πίσω ραφή και κλείνουμε την υπόλοιπη ραφή γαζώνοντας μέχρι τον ποδόγυρο. Τέλος ράβουμε το στρίφωμα του ποδόγυρου και τελειώσαμε. Μπορούμε να φορέσουμε το καινούργιο boho φόρεμα μας και να βγούμε για καφέ με τις φίλες μας, που είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν.
Δεν ξεχνάμε ποτέ να αφήσουμε τα περιθώρια ραφής κατά την κοπή και να σιδερώνουμε τις ραφές σε κάθε βήμα.
Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στην ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα.
===============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER