ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ ΡΑΓΚΛΑΝ

ΤΟ CALLA COAT - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
Με απλές γραμμές και εκπληκτικό συνδυασμό υφασμάτων, το The Calla Coat προσφέρει μια μοναδική και εκλεπτυσμένη αίσθηση της μόδας. 
Αυτό το πατρόν είναι ιδανικό για ανάμιξη υφασμάτων, έτσι έχουν συνδυάσει μια ενδιαφέρουσα σύντηξη υφασμάτων χρησιμοποιώντας ένα μάλλινο και ένα όμορφο αφηρημένο μπροκάρ .  Το Calla Coat είναι το τέλειο εποχιακό κομμάτι για να απογειώσει το οποιοδήποτε χειμερινό σύνολο. 
Υφάσματα και υλικά που χρησιμοποιούνται:
2 μέτρα από το Lucidum Warm Sand Bemberg Lining
2,5 μέτρα από 1.5″ Black Cotton Twill Tape 
MDFO98 - Το δωρεάν σχέδιο ραπτικής Calla Coat (δωρεάν download παρακάτω!)
Όλα τα περιθώρια ραφής είναι 1,5 εκ, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Δείτε εδώ το διάγραμμα για τις προδιαγραφές μεγέθους. Σημειώστε ότι αυτό το συγκεκριμένο πατρόν είναι διαθέσιμο μέχρι μέγεθος ΗΠΑ 30.
Οδηγίες ραφής:
1.  Στην πίσω φόδρα, δημιουργείστε μία πιέτα και τρυπώστε την για να παραμείνει στην θέση της. Κάνετε την ίδια πιέτα στο πίσω μέρος του κύριου υφάσματος σας.
2.  Τώρα καρφιτσώστε την πίσω φόδρα, στο πίσω ύφασμα σας και τρυπώστε κατά μήκος του λαιμού.
3. Στη συνέχεια, με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε το ραγκλάν μανίκι στο εμπρός του παλτό πάνω στις ραγκλάν. Ανοίξτε την ραφή και σιδερώστε.
4. Στη συνέχεια, εργαστείτε στην λεπτομέρεια της πίσω ζώνης, τοποθετήστε την στις πλευρικές ραφές.
5. Με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε το μήκος του πάνω και κάτω μέρους της ζώνης, αφήνοντας ανοιχτά και τα δύο άκρα. Ψαλιδίστε τα επιπλέον περιθώρια ραφής και στη συνέχεια γυρίστε την από την καλή της πλευρά και σιδερώστε.
6. Κάντε μία πλακοραφή κατά μήκος του πάνω και κάτω μέρους της ζώνης. Τοποθετήστε τη ζώνη στην πλάτη και καρφιτσώστε την στις πλευρικές ραφές 13 εκ κάτω από τις μασχάλες.
7. Ακολούθως  με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, συνδέστε το πίσω στο εμπρός ξεκινώντας από το πίσω ρεγκλάν μανίκι.
8. Ταιριάξτε τις ραφές στο κάτω μέρος της μασχάλης, καρφιτσώστε κατά μήκος του βραχίονα, κλείνοντας το ρεγκλάν μανίκι.
9. Συνεχίστε να καρφιτσώνετε κατά μήκος των πλευρικών ραφών και ράψτε. Γυρίστε το παλτό και σιδερώστε τις ραφές επίπεδες.
10. Στη συνέχεια, προσαρμόστε την φόδρα στις τσέπες. Στην συνέχεια καρφιτσώστε τις στην θέση τους στο μπροστινό μέρος του παλτό 3 εκ μακριά από την άκρη.
11. Με τις καλές πλευρές του υφάσματος μαζί, καρφιτσώστε τις μανσέτες κατά μήκος της επάνω και κάτω άκρης όπως κάνατε με τη ζώνη και ράψτε. Γυρίστε την καλή πλευρά προς τα έξω και σιδερώστε. Καρφιτσώστε την πλευρική ραφή της μανσέτας μαζί και ράψτε. Σιδερώστε την ραφή επίπεδη και καρφιτσώστε τη μανσέτα στο άνοιγμα του μανικιού. Συνδέστε τη μανσέτα με πλακοραφή κατά μήκος της άκρης.
12. Το κάλυμμα πηγαίνει γύρω από το λαιμό και κατά μήκος του παλτού. Η ραφή στο πίσω μέρος του λαιμού ενώνει τις δύο πλευρές του καλύμματος μαζί. Ράψτε τα δύο κομμάτια του καλύμματος στην κεντρική πίσω ραφή, και στη συνέχεια να επισυνάψετε το δεύτερο στρώμα ως ενίσχυση. Διπλώστε το πάνω από την πρόσοψη, καρφιτσώστε και ράψτε για να τελειώσετε.
13. Ολοκληρώστε τελειώνοντας το στρίφωμα και αυτό ήταν! Τελείωσες!
Απλά συμπληρώστε την φόρμα, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας και θα σας σταλεί ένα link για να κατεβάσετε δωρεάν το πατρόν σας.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mood Fabrics, όπου θα βρείτε φωτογραφικές οδηγίες για το σημερινό πατρόν.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER