ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ
Το σημερινό δωρεάν πατρόν είναι για ένα όμορφο ασύμμετρο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε.
Το φόρεμα είναι πολύ φαρδύ στο κάτω μέρος της ασύμμετρης κρουαζέ φούστας ελαφρώς μεγαλύτερη από τις φούστες κλος πλήρη κύκλου. Το μπούστο είναι επίσης ασύμμετρο τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα. Το δωρεάν πατρόν είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη: ευρωπαϊκά μεγέθη 32-52 (ισοδύναμο σε μεγέθη ΗΠΑ 4-24).
Αυτό το φόρεμα σε κόκκινο του δίνει μία επίσημη όψη, το οποίο είναι ιδανικό για να φορεθεί σε ένα πάρτι, ένα γάμο, ή ακόμα και σε κάποια επίσημη δεξίωση. Η φαρδιά φούστα είναι πανέμορφη! Με οποιοδήποτε μονόχρωμο ύφασμα θα ράψετε ένα πανέμορφο φόρεμα από αυτό το πατρόν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα floral ύφασμα για ένα ρομαντικό, νεανικό και πιο casual look, το οποίο βεβαίως θα είναι τέλειο για τις ζεστότερες ημέρες! Ελαφριά και βαμβακερά υφάσματα είναι επίσης κατάλληλα για καλοκαίρι.
Το δωρεάν πατρόν αυτού του φορέματος δημοσιεύθηκε στην πολωνική ιστοσελίδα Papavero. Αυτό είναι ένα σκίτσο από τα κομμάτια του πατρόν:
Υπάρχουν 9 τεμάχια πατρόν και 64 ως 74 σελίδες για να εκτυπώσετε ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε.
Το πατρόν μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από Papavero εάν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα για δωρεάν λήψη.
Download Free Pattern Λόγω των ασύμμετρων χαρακτηριστικών του φορέματος, όλα τα κομμάτια του πατρόν πρέπει να κοπούν σε ύφασμα μονό (όχι διπλωμένο στα δύο) και όλα τα περιθώρια ραφής περιλαμβάνονται ήδη στο πατρόν. Χρησιμοποιήστε το πατρόν αυτό για διαφορετικές εμφανίσεις και περιστάσεις:
  · Προσθήκη δαντέλα στο μπούστο
· Χαμηλώστε το ντεκολτέ
· Αλλάξτε την φούστα με μια φούστα κλασική ή κοντή εμπρός – μακριά πίσω.
Χρησιμοποιήστε το μπούστο του πατρόν με το αρχικό ασύμμετρο ντεκολτέ για μια μπλούζα μόνο (ή μπλούζα με πέπλουμ)
Προσθέστε μανίκια
Όλες οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτό το
 post είναι από την ιστοσελίδα Papavero.
Ελπίζω να σας αρέσει!
ΠΗΓΗ
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER