ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ

Η γοητεία της απλότητας: ΙΣΙΟ φόρεμα
Λέγεται ότι όλα τα κομψά φορέματα είναι απλά.
Αυτό ισχύει όταν πρόκειται για τα βασικά στοιχεία της κατασκευής ενός πατρόν ίσιου φορέματος.
Αυτό το φόρεμα είναι κοινά αποδεκτό ως κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις. Ένα τέτοιο μοντέλο, κατασκευασμένο από πυκνό μονόχρωμο ύφασμα, μπορεί να φορεθεί σε σοβαρές και επίσημες παραστάσεις. Ένα φόρεμα από ελαφρύ φωτεινό ύφασμα χωρίς μανίκια είναι ιδανικό για χαλάρωση οποιαδήποτε εορταστική εκδήλωση.
Υπάρχουν πολλές επιλογές - μπορεί να είναι με κοντά μανίκια, μακριά μανίκια ή μανίκια "raglan", ή να ανοίξετε τελείως το λαιμό και τους ώμους. Μπορεί επίσης να έχει εντελώς διαφορετικά μήκη - από μίνι έως maxi.
Μια από τις ευκολότερες επιλογές για ράψιμο ίσιου φορέματος είναι ένα αμάνικο μοντέλο, κατασκευασμένο από ελαστικό ύφασμα. Είναι πολύ εύκολο να το ράψετε - απλώς ράψτε τις ραφές των ώμων και τις πλευρικές ραφές και τελειώστε την επεξεργασία των ανοιγμάτων του λαιμού και των χεριών με καθαρίσματα ή με ρέλι ή ακόμα με την χρήση διακοσμητικής τρέσας. Το πατρόν ενός τέτοιου φορέματος μπορεί να κατασκευαστεί αντιγράφοντας έτοιμα ενδύματα – όπως φορέματα ή μπλουζάκια που μας αρέσουν και μας ταιριάζουν.
Το βασικό πατρόν είναι ένα σχέδιο φορέματος χωρίς μανίκια, όπου επισημαίνονται οι πιο απαραίτητες παράμετροι του μοντέλου - το ελάχιστο βάθος της τομής, το προσεκτικά υπολογισμένο άνοιγμα για το μανίκι, οι πένσες για το στήθος και τη μέση. Με βάση ένα τέτοιο μοτίβο, μπορείτε να ράψετε σχεδόν οποιοδήποτε φόρεμα, αρκεί να αλλάξετε και να «τελειώσετε» τα απαραίτητα στοιχεία - μπορείτε να αυξήσετε το ντεκολτέ, να προσθέσετε μανίκια και να κάνετε ένα φόρεμα όπως σας αρέσει.
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, τα οποία είναι πάντα μέσα στις τάσεις της μόδας εδώ και πολλά χρόνια. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων της, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την απλότητα στο σχεδιασμό, την κομψότητα και την ευελιξία. Αυτό το φόρεμα πρέπει να είναι στην ντουλάπα οποιασδήποτε γυναίκας.
Μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για το χειμώνα θα είναι ένα ίσιο φόρεμα. Είναι πολύ εύκολο να το ράψετε, είναι απαραίτητο να επεκτείνετε τις πλευρικές ραφές του βασικού σχεδίου έτσι ώστε το φόρεμα να φοριέται εύκολα, έχοντας μόνο ένα φερμουάρ στο οπλοστάσιο. Για τις καλοκαιρινές επιλογές συνιστάται να επιλέξετε ελαφριά υφάσματα με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ή με μοτίβα στον ποδόγυρο. Για το χειμώνα, μπορείτε να το ράψετε με ένα όμορφο μάλλινο ύφασμα. Για τέτοια μοντέλα, τα υφάσματα με μεγάλα μοτίβα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.
Η ευελιξία και η πρακτικότητα αυτού του μοντέλου δικαιολογούν το χρόνο που αφιερώνεται στην κατασκευή του. Και δεν θα πάρει τόσο πολύ χρόνο, αυτό το μοντέλο γιατί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ράβεται εκπληκτικά γρήγορα και εύκολα. Το ίσιο φόρεμα είναι από τα πιο απλά και ευπροσάρμοστα. Το σωστά επιλεγμένο ύφασμα και τα σωστά αξεσουάρ κάνουν και το περισσότερο συνηθισμένο μοντέλο να γίνεται λαμπερό, ασυνήθιστο και κομψό.

Μέγεθος (GOST)
Ύψος, cm
Στήθος, cm
Μέση, cm
Περικοπές ισχίου, cm
Πρότυπο λήψης
48
168
96
77
104
pr_pl_48.pdf [89,13 Kb]
52
168
104
85
112
pr_pl_52.pdf [89,13 Kb]
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER