ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Τα καρό είναι καταπληκτικά. Και αυτό είναι το στυλ που λατρεύω. Αυτά τα παντελόνια είναι αρκετά εύκολα στο ράψιμο και η εφαρμογή τους τέλεια!
Ανυπομονώ να φορέσω ένα τέτοιο παντελόνι, που είναι μάλιστα πολύ της μόδας φέτος, με δερμάτινο σακάκι και ένα απλό t-shirt για μία σπορ εμφάνιση ή στην πιο θηλυκή του έκδοση με ένα πουκάμισο και ψηλά τακούνια. Μελλοντικό έργο στην λίστα μου είναι να ράψω... ένα καρό παλτό!
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
Δύο μέτρα ύφασμα
παντελόνι που σας αρέσει η εφαρμογή του
αόρατο φερμουάρ
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Τραβήξτε έξω το σημείο όπου όλες οι 4 ραφές ενώνονται και διπλώστε προς τα έξω τραβώντας όσο γίνεται αυτό το σημείο προς τα έξω, αυτό θα το κάνετε 2 φορές, την πρώτη φορά θα τραβήξετε προς τα έξω το πίσω και θα το αντιγράψετε είτε σε χαρτί ή στο ύφασμα και την δεύτερη θα τραβήξετε προς τα έξω το εμπρός και θα αντιγράψετε πάλι. Σχεδιάστε τα περιγράμματα των δύο πλευρών, προσέχοντας να κρατάτε το κέντρο στη σωστή θέση. Αυτό θα μοιάζει με την εικόνα παρακάτω σχετικά με το δικαίωμα (αλλά προφανώς το παντελόνι δεν θα είναι εκεί!).
2. Κόψτε τα κομμάτια του παντελονιού σας στην τσάκιση του υφάσματος, έτσι δεν θα έχετε να ράψετε τις εξωτερικές ραφές. Φροντίστε μόνο οι εξωτερικές ραφές να εφάπτονται με την τσάκιση του υφάσματος.
3. Καρφιτσώστε και ράψτε τις εσωτερικές ραφές του παντελονιού. Γυρίστε το ένα πόδι του παντελονιού από την καλή του πλευρά και περάστε το μέσα στο άλλο που είναι από την ανάποδη.
Καρφιτσώστε και ράψτε με μία συνεχόμενη ραφή από το σημείο της μέσης εμπρός και δια μέσου του καβάλου προς το πίσω μέρος του παντελονιού ως την ζώνη.
4. Μετρήστε το φερμουάρ σας και ξηλώστε την εμπρός ραφή τόσο όσο είναι το μήκος του φερμουάρ και καρφιτσώστε το στην θέση του. Ελέγξατε ότι όλα είναι σωστά και ράψτε το φερμουάρ σας.
5. Ράψτε την κορυφή του παντελονιού γυρίζοντας μέσα από ένα και μισό εκατοστό, και στη συνέχεια 1 ½ εκ πάλι καρφιτσώστε και ράψτε.
6. Εάν είναι απαραίτητο ή επιθυμείτε, προσθέστε πένσες στο πίσω μέρος του παντελονιού.
7. Κάνετε τα στριφώματα στα μπατζάκια και τελειώσατε.
ΠΗΓΗ
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER