ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

LINDY PETAL SKIRT

Lindy Petal Skirt
Ενώ απολαμβάνω το ράψιμο κάποιου ενδύματος με πολλές απαιτήσεις και δεξιότητες, υπάρχουν φορές που λόγω έλλειψης χρόνου χρειάζομαι ένα γρήγορο σχέδιο.
Η Lindy Petal Skirt προσφέρει μία τέτοια άμεση ικανοποίηση για ένα γρήγορο έργο που επιθυμώ μερικές φορές.Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει μετά το δείπνο αρχίζετε να σκέπτεστε τι θα φορέσετε αύριο, ίσως σκέπτεστε ότι χρειάζεστε μια φούστα που να ταιριάζει με την μπλούζα που θα θέλατε να φορέσετε. Κανένα πρόβλημα, πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα και μια ώρα αργότερα, μπορείτε να έχετε μια φούστα έτοιμη να φορεθεί. Και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι είναι ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν. Ναι, είναι δωρεάν!
Περιγραφή
Η Lindy Petal Skirt είναι μια απλή στενή pencil φούστα με ελαστική μέση. Διαθέτει δύο αλληλεπικαλυπτόμενα καμπύλα μπροστινά κομμάτια που μοιάζουν με δύο πέταλα. Το σχήμα της αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις καμπύλες σας. Η Lindy Petal Skirt είναι ένα έργο που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο ακόμη και αν ξεκινήσετε να ράβετε αργά το βράδυ και θα τελειώσει σύντομα για να την φορέσετε στο γραφείο την επόμενη μέρα!
Το δωρεάν πατρόν προσφέρεται από την ιστοσελίδα https://itch-to-stitch.com/, τοποθετείτε το πατρόν στο καλάθι αγορών σας και σας αποστέλλεται σε μορφή pdf με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αποτελείται από 23 σελίδες που περιλαμβάνουν τον πατρόν, χρήσιμες οδηγίες εκτύπωσης και πλούσιο φωτογραφικό οδηγό κοπής-ραφής βήμα-βήμα.
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER