ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ

 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ
Αυτό είναι ένα δωρεάν πατρόν απλού κρουαζέ φορέματος για υφάσματα με κάποια ελαστικότητα.
Το φόρεμα τελειώνει τις ακατέργαστες άκρες με ρέλι που συνεχίζει για να σχηματίσει το δέσιμο. Είναι ένα πατρόν με μόνο 3 κομμάτια και εκπληκτικά γρήγορο στην κατασκευή του! Αξίζει να προσπαθήσετε να ράψετε το δικό σας!
Προμήθειες που απαιτούνται: 
Περίπου 2 ½ μέτρα ελαστικό ή πλεκτό ύφασμα πλάτους 1,20.
Οδηγίες: Κόψτε τα κομμάτια του πατρόν.
1-φόρεμα εμπρός (2 κομμάτια) 
2-φόρεμα πίσω (1 κομμάτι στην τσάκιση.) 
3-μανίκι (2 κομμάτια) 
4-ρέλι (κόβουμε 3 λωρίδες κατά το πλάτος του υφάσματος φάρδους 7 εκ)
Σημειώσεις ραψίματος:
1. Όλα τα περιθώρια ραφής είναι 1,5 εκ, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. 
2. Συνιστάται διπλή βελόνα ελαστικών υφασμάτων για το στρίφωμα του ποδόγυρου και του μανικιού.
3. Δεν συνιστώνται υφαντά υφάσματα για αυτό το φόρεμα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καθόλου πένσες. Το ρέλι δεν είναι κομμένο λοξά, έτσι απαιτείται ελαστικό ύφασμα.
Πλαϊνές ραφές
1. Ράψτε το δεξιό εμπρός κομμάτι στη δεξιά πλευρική ραφή με το πίσω κομμάτι (καλές πλευρές μαζί).
2. Μεταφέρετε τις τελείες στο αριστερό εμπρός κομμάτι γύρω από το λάστιχο. Αυτές υποδεικνύουν το σημείο που πρέπει να αφήσετε ένα άνοιγμα στη ραφή για να περάσετε την ζώνη.
3. Ράψτε το αριστερό εμπρός κομμάτι στη αριστερή πλευρική ραφή (καλές πλευρές μαζί). Σταματήστε και σιγουρέψτε την ραφή σας με εμπρός-πίσω βελονιές πριν και μετά τις τελείες, αφήνοντας ένα άνοιγμα ανάμεσά τους.
4. Κάντε ένα τετράγωνο με πλακοραφή γύρω από το άνοιγμα για να το εξασφαλίσετε. Σημείωση: στο σημείο αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την εφαρμογή του φορέματος και έχετε κάνει τις αναγκαίες προσαρμογές.
Μανίκια 
5. Ράψτε την ραφή σε κάθε μανίκι, καλές πλευρές μαζί. Σιδερώστε την ραφή ανοιχτή.
6. Καρφιτσώστε το επάνω τμήμα κάθε μανικιού στα ανοίγματα της μασχάλης, φροντίζοντας να συμπέσουν οι εγκοπές στο επάνω μέρος και οι ραφές στο κάτω μέρος να ταιριάζουν.
Στρίφωμα & στρίφωμα μανικιού
7. Γυρίστε μέσα το στρίφωμα του μανικού περίπου 1,5 εκ και ράψτε με πλακοραφή. Συνιστάται να τεντώνετε το ύφασμα, ελαφρώς, καθώς ράβετε. Επίσης, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια διπλή βελόνα για το στρίφωμα για ένα επαγγελματικό τελείωμα.
8. Γυρίστε μέσα το στρίφωμα του ποδόγυρου περίπου 1,5 εκ. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τεντώνετε το ύφασμα καθώς ράβετε. 
Ρέλι:
Ετοιμάστε το ρέλι στρέφοντας τα δύο ακατέργαστα άκρα του μέσα, σιδερώστε, στη συνέχεια, διπλώστε στην μέση και σιδερώστε ξανά. Κάποια ελαστικά υφάσματα ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμα.
9. Ράψτε το ρέλι στο λοξό τελείωμα του κρουαζέ και των δύο εμπρός κομματιών. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά πάρτε το χρόνο σας για να το κάνετε σωστά. Το καλύτερο πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι προσεκτικά καρφωμένο στη θέση του προτού το ράψετε.
10. Τελειώστε το ντεκολτέ επίσης με ρέλι.
Ζώνη: 
Διπλώστε στην μέση την ζώνη και ράψτε με πλακοραφή.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΕΔΩ 
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER