ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

VINTAGE HMIΚΛΟΣ ΦΟΡΕΜΑ

vintage HMIΚλος φόρεμα
Αυτό το vintage εφαρμοστό στο μπούστο και ελαφρώς κλός φόρεμα διαθέτει ντεκολτέ σε σχήμα v λαιμόκοψη και, το σημαντικότερο, τσέπες!

Πρέπει να γνωρίζετε κατά την λήψη θα κατεβάσετε μόνο το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, χωρίς τις οδηγίες ραφής. Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε περαιτέρω επεξηγήσεις θα πρέπει να αγοράσετε ένα αντίγραφο του περιοδικού Love Sewing Τεύχος 64 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Για να κατεβάσετε το πατρόν σας θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην σελίδα του περιοδικού. Στην συνέχεια μπορείτε να εκτυπώσετε το πατρόν χρησιμοποιώντας έναν απλό οικιακό εκτυπωτή και να εκτυπώσετε σε Α4 σελίδες. Μετά την εκτύπωση, βάλτε τα κομμάτια του πατρόν σε ένα μεγάλο τραπέζι ή στο πάτωμα και επισυνάψετε τα κομμάτια μαζί και στην συνέχεια κόψτε τα επιμέρους κομμάτια.  Αν υπάρχουν επίσης οδηγίες ραψίματος τις οποίες πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να τις ακολουθήσετε.
 Όλα είναι στα Αγγλικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή της Google για να επιλέξετε τη γλώσσα σας, απλά κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε μετάφραση στην γλώσσα που θέλετε.  Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα του περιοδικού.
Είναι πραγματικά σημαντικό να πλύνετε το ύφασμά σας (σύμφωνα με τις οδηγίες) πριν ξεκινήσετε το ράψιμο με αυτό, αυτό αποτρέπει από την συρρίκνωση. Και μην ξεχνάτε ότι τα απλά σχέδια αποπνέουν πάντα έναν αέρα κομψότητας όταν η ποιότητα των υφασμάτων είναι εξαιρετική.
Επίσης πρέπει με κοπτοράπτη, ή ζιγκ ζαγκ βελονιά πάντα να καρικώνετε όλες τις ακατέργαστες άκρες, αν θέλετε να έχετε ένα αποτέλεσμα καθαρό και νοικοκυρεμένο.
Μόλις έχετε ετοιμάσει τα κομμάτια ύφασμα και πατρόν για το μέγεθός σας, είστε έτοιμες να αρχίσετε το ράψιμο. 
Καλή επιτυχία!
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER