ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

10 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

10 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
To ξέρω, δεν το έχεις ακόμα στο μυαλό σου. Οι γιορτές και τα ρεβεγιόν τους, σου μοιάζουν μακρινά, αλλά τελικά ίσως και να μην είναι τόσο.
Ο χρόνος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όμως ήδη μετρά αντίστροφα και αυτό σημαίνει, πέραν των άλλων, ότι πυκνώνουν και τα... καλέσματα!
Και κάπου εδώ αρχίζει ο πονοκέφαλος του «τι θα φορέσω». Ποιος έχει διάθεση να πετάξει λεφτά για ένα ρούχο που θα φορέσει ένα και μόνο βράδυ; Και ποιος έχει τόσα λεφτά για να πάρει τόσα καινούρια ρούχα όσα και τα αντίστοιχα καλέσματα; Κανείς, για αυτό μην αγχώνεστε. Θα παρουσιάσουμε μία συλλογή 10 φορεμάτων που μπορείτε μόνες σας να ράψετε για τις γιορτές (έχετε ακόμα χρόνο) ώστε να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές και μοδάτες εμφανίσεις στα πάρτι των γιορτών. Και όπως είπαμε τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Οι προετοιμασίες πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσουν... μαλλιά, νυχιά, ρούχα, μακιγιάζ! Γιατί θέλουμε όλες να είμαστε υπεροχές. Οι γιορτές θέλουν "αστερόσκονη" γι'αυτό και οποιαδήποτε υπερβολή δικαιολογείται.
Η εμφάνιση μας λοιπόν πρέπει να είναι πιο επίσημη και λαμπερή από ποτέ!
Για τα έργα σας διαλέξτε εντυπωσιακά υφάσματα όπως : Παγιέτα, δαντέλα, βελούδο,οργάντζα, μουσελίνα, ταφτά, μεταλλιζέ υφάσματα, σε χρώματα της αρεσκείας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER