ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ
Η μπλούζα με βολάν στα μανίκια είναι μια απλή υφασμάτινη μπλούζα με v λαιμόκοψη, πένσες στήθους και μανίκι μέχρι τον αγκώνα με σούρα.
Έχει μια χαλαρή κομψή εφαρμογή και είναι το τέλειο κομμάτι για να το φοράτε από το πρωί ως το βράδυ. Γλιστράει πάνω από το κεφάλι και ως εκ τούτου δεν έχει φερμουάρ ή κουμπιά.
Αυτό το σχέδιο έγινε σε συνεργασία με το περιοδικό Peppermint Magazine.
Το πατρόν είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη.
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Αυτό το πατρόν είναι κατάλληλο για προχωρημένους αρχάριους.
Εργαζόμενοι με αυτό το πατρόν, θα αποκτήσετε εμπειρία στα κάτωθι:
·     Ράψιμο βολάν (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ποδαράκι)
·     Τοποθέτηση μανικιών
ΥΦΑΣΜΑΤΑ
Για την μπλούζα αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά διαφορετικών υφασμάτων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ελαφριά ως  μεσαίου βάρους υφάσματα, όπως: λινά, σύμμεικτα λινά, βαμβακερά, γάζα ή κρεπ.
Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε σατέν, μετάξι ή βισκόζη (ρεγιόν). Προσέξτε αν είστε αρχάριος όμως, καθώς αυτά τα υφάσματα είναι λίγο πιο δύσκολο να τα ράψετε. Τα μαλακότερα υφάσματα θα κολλάνε πάνω στο σώμα σας, ενώ τα πιο σκληρά υφάσματα θα δημιουργήσουν μια πιο ογκώδη σιλουέτα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα πολύ λεπτό διαφανές ύφασμα, είναι καλύτερα να τελειώσετε την λαιμόκοψη με ρέλι παρά να χρησιμοποιήσετε καθάρισμα.
Το μοτίβο διατίθεται σε 10 μεγέθη (A - J) και είναι διαβαθμισμένο έτσι ώστε να σας διευκολύνει με τα μεγέθη.
ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Κατεβάστε το αποκλειστικό μοτίβο Peppermint που δημιουργήθηκε από το In The Folds και ράψτε το δικό σας από λινό ή βαμβάκι.
Το μοτίβο είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί μεγέθους A4 και US letter. Υπάρχει μία ακόμη έκδοση αν διατίθεστε να το εκτυπώσετε σε φωτοτυπικό κατάστημα.
Εκτύπωση σε Α4: 35 σελίδες εδώ
Έκδοση σε φωτοτυπικό καταστήμα: 2 σελίδες A0
Το πατρόν περιλαμβάνει ενσωματωμένα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο το μέγεθος ή τα μεγέθη που θέλετε να εκτυπώσετε.
  Το πατρόν είναι σε συνεργασία με το The Fabric Store που διαθέτει μια απίστευτη ποικιλία υφασμάτων - σκεφτείτε ποιοτικά υφάσματα, μετάξι, βαμβάκι, μερινό και ακόμη και δέρμα.
Τα πατρόν του In the Folds είναι σχεδιασμένα να περιλαμβάνουν προσεγμένες λεπτομέρειες και ενδιαφέρουσες τεχνικές έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη διαδικασία της κατασκευής της μπλούζας, όσο και το τελικό αποτέλεσμα. Αν επιβραδύνετε την εργασία σας θα μπορείτε καλύτερα να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, και να εκτιμήσετε τα καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας, κατανοώντας πλήρως τη διαδικασία και βεβαίως να δημιουργήσετε ρούχα που θα φορεθούν, για πολύ καιρό στο μέλλον. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα ύφασμα από αυτά που πιθανόν έχετε στο σπίτι, πριν πάτε να αγοράσετε κάτι νέο. Μπορεί να εκπλαγείτε από το τι θα βρείτε εκεί. Πριν από την επιλογή του υφάσματος σας, σκεφτείτε πώς το ένδυμα αυτό θα συνδυάζεται με ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας και τι φροντίδα θα χρειάζεται. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER