ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ
Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε να ράψετε μία υπέροχη φούστα με το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν
που μας προσφέρεται από την https://www.sewmag.co.uk/. Την κόκκινη λινή φούστα με πιέτες! Η κομψή σχεδίαση από την Amanda Walker συνδυάζει μεγάλες και τολμηρές αναστρεφόμενες πιέτες με ζώνη μπάσκα που θα αγκαλιάζει τις καμπύλες σας σε όλα τα σωστά σημεία.
Υλικά
Λινό ύφασμα, 1,3μ διπλόφαρδο
Κρυφό φερμουάρ, 22εκ
Οδηγίες
Περιθώρια ραφής 1,5 εκατοστών για όλες τις ραφές.
Μπροστινή μπάσκα: κόψτε δύο φορές
Πίσω μπάσκα: κόψτε δύο φορές
Μπροστινή και πίσω φούστα: κόψτε δύο φορές.
  2. Χρησιμοποιώντας τον οδηγό, διπλώστε και καρφιτσώστε τέσσερις πιέτες, το περιθώριο ραφής πρέπει να υπάρχει και στις δύο άκρες δίπλα στις εξωτερικές πτυχές. Κάντε ένα γαζί στην κορυφή για να ασφαλίσετε τις πιέτες στην θέση τους, στη συνέχεια, ράψτε τις πένσες στα δύο κομμάτια της πίσω μπάσκας: το ένα κομμάτι από αυτά θα έχει την θέση της φόδρας. Ταιριάξτε την πλευρική ραφή της πίσω μπάσκας σε αυτήν της μπροστινής μπάσκας με τις καλές πλευρές μαζί και ράψτε. Επαναλάβετε για τα υπόλοιπα κομμάτια.
3. Ανοίξτε τα περιθώρια ραφής και σιδερώστε τα επίπεδα. Τοποθετήστε το ένα ζεύγος μπάσκας στην κορυφή του άλλου ζεύγους, με τις καλές πλευρές μαζί. Ταιριάξτε τις άνω άκρες της μέσης, στη συνέχεια καρφιτσώστε και ράψτε. Σιδερώστε τα περιθώρια ραφής προς την μπάσκα που επέχει την θέση φόδρας και κάντε ένα γαζί πάνω στο περιθώριο ραφής, ξεκινώντας και σταματώντας 4 εκατοστά από κάθε άκρο. Τοποθετήστε τα εμπρός και πίσω ορθογώνια κομμάτια με πιέτες της φούστας το ένα πάνω από το άλλο, τις καλές πλευρές μαζί. Ταιριάξτε τις πλευρικές άκρες, στη συνέχεια, καρφιτσώστε και ράψτε τα μαζί, αφήνοντας ένα κενό 9cm στο πάνω μέρος της αριστεράς πλευρικής ραφής για να εισαγάγετε το φερμουάρ.
4. Με τις καλές πλευρές μαζί τοποθετήστε την μπάσκα επάνω στην φούστα ταιριάζοντας τις πλαϊνές ραφές και το κενό της αριστερής πλευράς και στην συνέχεια καρφιτσώστε και ράψτε την μπάσκα στην φούστα.
5. Για να εισάγετε το αόρατο φερμουάρ στην αριστερή ραφή, σιδερώστε τις ραφές της φούστας προς την μπάσκα. Καρφιτσώστε το φερμουάρ στην θέση του και, στη συνέχεια, ράψτε. Κάνετε το στρίφωμα γύρω από τη βάση της φούστας, γυρίζοντας μέσα 3 cm και ράψτε για να το ασφαλίσετε στη θέση του.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER