ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ
Βήμα προς βήμα στράπλες φόρεμα με ζώνη
Το πατρόν έχει μέγεθος 40. Το σχεδιάγραμμα του πατρόν δεν περιλαμβάνει περιθώρια ραψίματος. Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το μοντέλο, ως χαλαρό και νεανικό φόρεμα.
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
Κόψτε ένα ορθογώνιο χαρτί με το ύψος και το πλάτος που θέλετε για το πίσω και το εμπρός. Διπλώστε το μπροστινό ορθογώνιο χαρτιού στη μέση. Επιλέξτε το μήκος του κορσάζ και σχεδιάστε τη γραμμή με το ύψος και το πλάτος του στήθους στα εμπρός και πίσω κομμάτια.
Σχεδιάστε το ντεκολτέ και κατόπιν σημειώστε το βάθος του ντεκολτέ στα εμπρός και πίσω. Σχεδιάστε τις εμπρός και πίσω πένσες και την περίμετρο της μέσης του φορέματος, εμπρός και πίσω. Σχεδιάστε την ζώνη του φορέματος, και τα σημεία κάτω από τις μασχάλες.
Κόψτε ένα ορθογώνιο χαρτί με το μήκος και το πλάτος που θέλετε για τη φούστα του φορέματος για το εμπρός και το πίσω. Διπλώστε το μπροστινό ορθογώνιο χαρτιού στη μέση.
Σχεδιάστε από την περίμετρο του κάτω μέρους του πατρόν, του στριφώματος, εμπρός και πίσω.
Σχεδιάστε τις γραμμές για τις πλαϊνές ραφές του φορέματος, ενώστε το κάτω μέρος του φορέματος με τη ζώνη.
ΠΩΣ ΡΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕ ΒΗΜΑ
Ράψτε τις πένσες στο εμπρός και πίσω κορσάζ. Δείτε εδώ πως ράβουμε τις τέλειες πένσες.
Ράψτε τις πλαϊνές ραφές του κορσάζ του φορέματος. Τελειώστε το ντεκολτέ με ρέλι. Γυρίστε το προς τα μέσα και σιδερώστε το ντεκολτέ. Ράψτε τις πλαϊνές ραφές της φούστας. Ράψτε τη ραφή στο πίσω μέρος και αφήστε ένα άνοιγμα για το φερμουάρ. Ράψτε το κορσάζ στη φούστα του φορέματος. Ράψτε το φερμουάρ στο φόρεμα. Ράψτε το στρίφωμα του φορέματος. Και τελειώστε με ένα καλό σιδέρωμα.
ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ - ΥΦΑΣΜΑ
Αυτό το φόρεμα φαίνεται υπέροχο με μεταξωτό ύφασμα βισκόζ, σατέν, οργάντζα, σατέν και όλα τα υφάσματα που έχουν καλή εφαρμογή. Απαιτούνται 2 μέτρα υφάσματος. Απαιτούνται δύο ή ένα ύψη υφάσματος ανάλογα με το πλάτος του κομματιού. Το πατρόν έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας.
Αν αυτά τα μέτρα δεν ταιριάζουν στο μέγεθος σας, πάρτε τις μετρήσεις σας και αντικαταστείστε τα νούμερα που δίνονται με τα δικά σας. Δείτε πως παίρνουμε τις μετρήσεις μας. Κατανοήστε το σώμα σας και τις μετρήσεις του.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER