ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ
Μιας και πιάσανε οι ζέστες θα σας δείξω πώς να ράψετε ένα καλοκαιρινό φόρεμα απλό και εύκολο, διότι τα πάρτι και οι βραδινές έξοδοι απαιτούν κατάλληλα ρούχα.

Είναι σημαντικό να σας ενημερώσω ότι το σχεδιάγραμμα του πατρόν δεν περιλαμβάνει περιθώρια ραψίματος. Επομένως, πρέπει αυτά να προστεθούν από εσάς. Αυτό το μοντέλο αντιστοιχεί στο ευρωπαϊκό μέγεθος 46.
Ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία πως να ράψουμε καλοκαιρινά φορέματα απλά και εύκολα
Πρώτα, πάρτε τις μετρήσεις σας. Στη συνέχεια, πάρτε ένα κατά προτίμηση λευκό φύλλο χαρτιού και ξεκινήστε να σχεδιάζετε.

Αρχικά, ξεκινήστε σχεδιάζοντας το συνολικό ύψος των 88 cm για το εμπρός και 85 cm για το πίσω. Στη συνέχεια, το πλάτος του στριφώματος είναι 59,5 cm, για εμπρός και πίσω. Σχεδιάστε το άνοιγμα του λαιμού πλάτους 13 cm στο εμπρός. Σχεδιάστε επίσης το πίσω άνοιγμα του λαιμού πλάτους 13,5 cm. Στη συνέχεια, σχεδιάστε τον ώμο 6 cm με κλίση 4 cm. Σημειώστε την γραμμή της μέσης 47 cm στο εμπρός και 44 cm στο πίσω μέρος. Σημειώστε επίσης την περίμετρο του στήθους στο εμπρός 30,5 cm και την πλάτη 26 cm. Σημειώστε επίσης την περίμετρο της μέσης εμπρός 31 cm και πίσω 26,5 cm.


Στη συνέχεια, σημειώστε το πλάτος της μέτρησης της περιφέρειας 32,5 cm στο εμπρός και 27 cm στο πίσω μέρος. Εν τω μεταξύ, σχεδιάστε την καμπύλη γραμμή της μασχάλης, σημειώνοντας προς τα μέσα 5 cm στο εμπρός και 4,5 cm στο πίσω μέρος (της μασχάλης). Τώρα ενώστε τις γραμμές στις πλαϊνές ραφές. Σχεδιάστε επίσης τις τσέπες. Σχεδιάστε επίσης ένα ορθογώνιο με ύψος και πλάτος του μανικιού. Σχεδιάστε την κορυφή του μανικιού. Σχεδιάστε τις πλευρές του μανικιού.

ΦΟΡΕΜΑ ΡΑΨΙΜΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
Πρώτα ράψτε τις τσέπες στο μπροστινό μέρος του φορέματος.
Εν τω μεταξύ ράψτε τους ώμους και ενώστε το εμπρός με το πίσω.
Στη συνέχεια, ράψτε ρέλι γύρω από το ντεκολτέ. Δείτε πως φτιάχνουμε μόνες μας συνεχόμενο ρέλι. Επίσης δείτε πως ράβουμε ρέλι στην λαιμόκοψη. Γυρίστε το προς τα μέσα και σιδερώστε το ντεκολτέ. Στη συνέχεια ράψτε τα μανίκια στους ώμους, τις κεντρικές ραφές και το στρίφωμα των μανικιών. Ράψτε επίσης το στρίφωμα του κάτω μέρους του φορέματος. Τελειώστε με ένα καλό σιδέρωμα.
Αν αυτά τα μέτρα δεν ταιριάζουν στο μέγεθος σας, πάρτε τις μετρήσεις σας και αντικαταστείστε τα νούμερα που δίνονται με τα δικά σας. Δείτε πως παίρνουμε τις μετρήσεις μας. Κατανοήστε το σώμα σας και τις μετρήσεις του.
ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ - ΥΦΑΣΜΑ
Αυτό το μοντέλο ταιριάζει καλά με ύφασμα σε σιφόν, μετάξι, σατέν, οργάντζα και λίκρα. Επιπλέον, όλα τα υφάσματα που έχουν καλή εφαρμογή είναι κατάλληλα για την κατασκευή αυτού του φορέματος. Για να φτιάξετε αυτό το απλό καλοκαιρινό φόρεμα, χρειάζονται 2 μέτρα ύφασμα. Απαιτούνται ένα ή δύο ύψη υφάσματος ανάλογα με το πλάτος του κομματιού. Αυτό το φόρεμα έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας.
ΠΗΓΗ
=====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER