ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ
Συμβουλές για ντύσιμο ανά τύπο σώματος.
Μέρος τρίτο : Σχήμα ορθογωνίου

(Ονομάζεται επίσης H Frame)
Αυτός είναι ένας τύπος σώματος σχεδόν χωρίς διακριτή (λεπτοκαμωμένη) μέση, με τους ώμους και τους γοφούς περίπου του ίδιου πλάτους, και η μέση να είναι ελαφρώς μικρότερη. Φαίνεται μια σιλουέτα ευθεία πάνω και κάτω χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες.

Συνήθως, αυτός ο τύπος είναι κάπως στενότερος στο πάνω μισό του σώματος, στο μπούστο και ευρύτερος προς τα κάτω γύρω από τους γοφούς και τους γλουτούς. Λόγω αυτής της ιδιομορφίας του αναφέρεται επίσης με τον όρο «Boxy» τύπος. Κάποιοι μπορεί να αποκαλούν αυτή την φιγούρα και με τους όρους «αγορίστικος ή αθλητικός τύπος».
Πώς να ντύσετε ένα σώμα σε σχήμα ορθογωνίου.
Όταν επιλέγουμε φόρεμα για αυτόν τον τύπο σώματος, πρέπει να στοχεύουμε στη δημιουργία ψευδαίσθησης, της όσο το δυνατόν λεπτότερης μέσης, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αλλάξετε οπτικά το σχήμα ορθογωνίου αυτού του τύπου.

Για να τονίσετε τη μέση προσθέστε πάντα ζώνες στις μπλούζες, πουκάμισα, σακάκια και στα φορέματα σας. Οι ζώνες θα καθορίσουν τη μέση σας. Οι ελαστικές ζώνες μέσης λειτουργούν επίσης πολύ καλά. Αλλά αν δεν έχετε καθόλου μέση να αναδείξετε, μην φοράτε ζώνες.
Το ντεκολτέ μπορεί να στολιστεί με διακοσμητικά. Οι τύποι λαιμόκοψης « χαμόγελο», «στρογγυλή λαιμόκοψη», «λαιμόκοψη τύπου U είναι κατάλληλοι για αυτό το σχήμα.
Αποφύγετε τα υπερβολικά φαρδιά φορέματα, τα boxy ή οποιεσδήποτε μορφές φορεμάτων που δεν σας προσδίδουν κανένα σχήμα, εκτός εάν φοράτε ζώνες στη μέση.
Τα skinny jeans είναι μια καλή προσθήκη στην ντουλάπα κάποιας κυρίας του εν λόγω ορθογωνίου τύπου σώματος. Ιδιαίτερα κολακευτικές είναι επίσης οι φούστες σε σχήμα τουλίπας και οι pencil φούστες.
Επιλέξτε ρούχα με βολάν, πιέτες και άλλα διακοσμητικά κοντά στους γοφούς για να φαίνονται πιο γεμάτοι.
Φορέστε κρουαζέ φορέματα που θα κάνουν τη γραμμή της μέσης να φαίνεται πιο μικρή και με καμπύλες.
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER