ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
Συμβουλές για ντύσιμο ανά τύπο σώματος.
Σήμερα συνεχίζουμε όπως υποσχεθήκαμε με τα στυλ που κολακεύουν κάθε γυναίκα, ανάλογα με τον τύπο σώματος.
Μέρος δεύτερο : Σχήμα ανεστραμμένου τριγώνου
(Ονομάζεται επίσης κώνος ή σχήμα V.
Βασικά είναι το σχήμα ενός τριγώνου που γυρίστηκε ανάποδα. Το πάνω μέρος του σώματος είναι ευρύτερο από το κάτω μέρος. Πρέπει να έχετε ακούσει για αυτό το σχήμα που αναφέρεται συνήθως σε σιλουέτες όπου οι ώμοι αυτού του τύπου είναι πλατύτεροι από τους γοφούς και αυτό το σχήμα έχει συνήθως μια μεγάλη γραμμή προτομής. Τα πόδια θα είναι λεπτά και σε μεγάλο βαθμό καλά διαμορφωμένα.
Πώς να ντύσετε μια φιγούρα ανεστραμμένου τριγώνου.
Το ευρύτερο άνω μέρος αυτού του τύπου σώματος πρέπει να είναι ισορροπημένο για να φαίνεται πιο αδύνατο. Έτσι, τα ενδύματα τύπου δίνουν την ψευδαίσθηση μίας λεπτότερης προτομής και βεβαίως είναι η προτιμώμενη λαιμόκοψη για αυτό το σχήμα σώματος.
Μην φοράτε κοντές μπλούζες. Αντ 'αυτού, επιλέξτε κάποιες που είναι μακριές - ακόμη και μέχρι τους γοφούς, οι οποίες θα επιμηκύνουν το σώμα σας.
Φορέστε μπουφάν ή σακάκια που είναι εφαρμοστά και διαθέτουν ένα κουμπί. Αυτό θα περιορίσει το σχήμα σας και θα σας κάνει να φαίνεται πιο λεπτές. Ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΗ.
Τα σκούρα χρώματα δείχνουν το σώμα πιο αδύνατο, οπότε φορέστε αυτό το χρώμα για τα ενδύματα στο άνω μέρος του σώματος, δηλαδή στο μπούστο.
Φορέστε κρουαζέ μπλούζες που αγκαλιάζουν το σώμα και δημιουργούν καμπύλη μορφή στη μέση οι οποίες είναι κατάλληλες για αυτό το σχήμα. Οι μπλούζες ζιβάγκο δείχνουν επίσης πολύ καλά σε αυτόν τον τύπο. Οι τουνίκ που πέφτουν κάτω από τη μέση μέχρι το ισχίο δημιουργούν επίσης ισορροπία. Ακόμα και οι τσέπες πρέπει να τοποθετούνται κάτω από τη μέση για να μην τραβήξουν το μάτι στο μπούστο.
Οι πλούσιες πλισέ και κλος φούστες είναι καλές επιλογές για αυτούς τους τύπους φιγούρας. Αλλά αποφύγετε οποιουσδήποτε διακοσμητικά ή λεπτομέρειες κοντά στην μέση.
Ποτέ μην σκεφτείτε να επιλέξετε ένα πατρόν με βάτες.
Οι εφαρμοστές μπλούζες είναι μια ευλογία.
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER