ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΗ
Είναι βέβαιο ότι ένας από τους κύριους στόχους που έχουμε οι γυναίκες όταν επιλέγουμε τα ρούχα μας (εκτός του να είναι κομψά) είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε ψηλότερες και λεπτότερες.
Δείτε λοιπόν μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε ψηλότερες και λεπτότερες.  Άλλωστε το ψηλό και το λεπτό συμβαδίζουν. Όσο ψηλότερη βλέπεις κάποια, τόσο λεπτότερη φαίνεται. Και αντίστροφα. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση. Ένας τρόπος για να φαίνεστε ψηλότερη και λεπτότερη είναι να φοράτε το ίδιο χρώμα ενδύματος πάνω και κάτω, δηλαδή να δημιουργήσετε μία «στήλη» χρώματος.


Τι είναι μια στήλη χρώματος;
Μια στήλη χρώματος είναι όταν φοράτε ένα μόνο χρώμα από τον ώμο ως το στρίφωμα. Αυτό δημιουργεί μια μακρά αδιάσπαστη κάθετη γραμμή. Το ντύσιμο με μια μακριά κάθετη γραμμή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτευχθεί ο στόχος του πώς να φαίνεστε ψηλότερη και λεπτότερη. Για να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο τη στήλη, θα μπορούσατε να φορέσετε παπούτσια ή / και καπέλο στο ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Το χρώμα της στήλης σας μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα. Πολλοί φορούν μαύρο σε τακτική βάση, αλλά οποιοδήποτε χρώμα θα λειτουργήσει εξίσου καλά.


Ο απλούστερος τρόπος για να φορέσετε μια στήλη χρώματος

Ο ευκολότερος τρόπος για να φορέσετε μια στήλη χρώματος είναι να επιλέξετε ένα maxi φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα που σίγουρα θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη και λεπτότερη εξαιτίας αυτής της σταθερής αδιάσπαστης κάθετης γραμμής.
 Όμως ένα κοντύτερο φόρεμα έχει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα, αν φοράτε παπούτσια ή μπότες στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά σας.
Πρέπει τα παπούτσια να έχουν το ίδιο χρώμα με τη στήλη;
Το χρώμα του παπουτσιού σας δεν πρέπει απαραίτητα να είναι το ίδιο με το ρούχο σας. Αλλά αν επιλέξετε ένα παπούτσι με το ίδιο χρώμα θα σας βοηθήσει να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας. Εάν φοράτε παπούτσι σε χρώμα διαφορετικό από το χρώμα της στήλης, μια καλή επιλογή είναι το μπεζ χρώμα ή το χρώμα του δέρματος. Εάν φοράτε ένα αντίθετο χρώμα στο παπούτσι σας, αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο κοντή και επομένως όχι τόσο λεπτή.


Γιατί μια στήλη χρώματος σε κάνει να φαίνεται ψηλότερη και λεπτότερη;
Όταν φοράμε ένα χρώμα, φαίνεται σαν να δημιουργεί μια κάθετη γραμμή. Εάν φοράτε δύο πολύ διαφορετικά χρώματα όπως ένα άσπρο πάνω και μαύρο παντελόνι, η κάθετη γραμμή σας σπάει. Αυτό σας κόβει οπτικά σε δύο μέρη και ως εκ τούτου σας κάνει να φαίνεστε πιο κοντή και λιγότερο λεπτή.
Πώς μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χρώματα στο ντύσιμό σας και να φαίνεται σαν να έχετε ακόμα μια στήλη
Ίσως σκέφτεστε ότι η επιλογή ενός και μόνο χρώματος είναι βαρετή. Αν και ένα μονόχρωμο σύνολο μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχη! Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χρώματα στο ντύσιμό σας, τα οποία  - εάν φορεθούν σωστά μπορείτε να έχετε ακόμα τη στήλη χρώματος. Μια στήλη χρώματος είναι μια αδιάσπαστη γραμμή ενός χρώματος. Αυτή η γραμμή είναι που σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη και λεπτότερη.
Υπάρχουν 3 τρόποι για να προσθέσετε χρώμα στη στολή σας και να διατηρήσετε τη στήλη σας.

·     Εσωτερική γραμμή χρώματος - Φορώντας πάνω και κάτω στο ίδιο χρώμα δημιουργεί μια στήλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα χρώμα στο εξωτερικό της στήλης σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μπορείτε να φορέσετε ένα σακάκι ή ζακέτα σε κάποιο άλλο χρώμα, αυτό θα επέτρεπε στη στήλη σας να παραμείνει ανέπαφη. Το ονομάζω εσωτερική γραμμή ή εσωτερική στήλη χρώματος.

·     Εξωτερική γραμμή χρώματος - Μια εξωτερική γραμμή χρώματος είναι όταν φοράτε ένα κάτω μέρος και ένα εξωτερικό επάνω κομμάτι στο ίδιο χρώμα. Για παράδειγμα, ένα μαύρο σακάκι και ένα μαύρο παντελόνι δημιουργούν μια εξωτερική γραμμή χρώματος ή μια εξωτερική στήλη χρώματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα διαφορετικό χρώμα μέσα στη στήλη, όπως μια λευκή ή άλλου χρώματος μπλούζα.
·     Πολύχρωμα αξεσουάρ - Για περισσότερο χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε ένα διαφορετικό χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα πολύχρωμο κασκόλ ή μια κόκκινη τσάντα. 
 ==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER