ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

PEPLUM PRINCESS SEAM TOP

PEPLUM PRINCESS SEAM TOP
Το τελευταίο απόκτημα της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα peplum princess seam top που σχεδίασα, έκοψα και έραψα προχθές.
Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα αγοράσει αυτό το ελαστικό ύφασμα που λάτρεψα και είχα ράψει ένα μάξι φόρεμα.Το υπόλοιπο το κρατούσα γιατί από τότε είχα σκεφτεί να ράψω ένα peplum princess seam top, όμως δεν είχα βρει τον χρόνο.
Τώρα όμως το πήρα απόφαση όχι μόνο γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το στυλ, αλλά κυρίως για τον λόγο ότι ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθεί αυτό το ύφασμα στις κοίλες και κυρτές ραφές που απαιτούνται για αυτόν το τύπο ενδυμάτων.
Ακολούθησα τις οδηγίες των προ καιρού αναρτήσεων μου εδώ και εδώ και σχεδίασα το πατρόν. Η μόνη αλλαγή που έκανα φαίνεται στην παρακάτω δεξιά εικόνα και ήταν να προσθέσω σταδιακά φάρδος στην βάση του ώστε να δημιουργήσω το πέπλουμ χωρίς να χρειαστεί να το κόψω ξεχωριστά ως βολάν που είναι ο συνήθης τρόπος.
Πραγματικά όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς καμία δυσκολία αφού οι κοίλες και οι κυρτές ραφές δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα λόγω της ελαστικότητας του υφάσματος, και χωρίς να χρειαστεί να κάνω τα κοψίματα στα περιθώρια ραφής. Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που έραβα τις κοίλες και κυρτές γραμμές σε ελαστικό ύφασμα, το είχα κάνει στο παρελθόν φτιάχνοντας αυτό
το βίντεο.
Όμως ήταν η πρώτη φορά που το έκανα ολοκληρωμένα συνδυάζοντας την ραφή ρεντιγκότα princess seam με πέπλουμ. Δείτε εδώ την μέσα και την έξω όψη της μπλούζας. Στη μέσα διακρίνεται καλύτερα η ραφή ρεντιγκότα princess seam
Το αποτέλεσμα παραπάνω από ικανοποιητικό. Θα σας συνιστούσα λοιπόν να το προσπαθήσετε και θα διαπιστώσετε και μόνες σας ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο και επιπλέον θα έχετε ως μπόνους ένα καταπληκτικό τοπ.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER