ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑΣ

Δωρεάν πατρόν κρουαζέ φούστας
Απόλυτα ρετρό αυτή η κομψή κρουαζέ φούστα είναι κομμένη έτσι ώστε να τονίζετε η μέση χωρίς να προσθέτει όγκο.

Το πατρόν της κρουαζέ φούστας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ραφτεί εξ ολοκλήρου με ίσια γαζιά, και το αποτέλεσμα δίνει ένα καθαρό φινίρισμα που την κάνει τόσο όμορφη στην εσωτερική της πλευρά όπως είναι και στην εξωτερική. Είναι επίσης πολύ εύκολη να ραφτεί, γεγονός που την καθιστά ένα εξαιρετικό έργο για να ασχοληθούν ακόμα και οι πιο αρχάριες φίλες μας χωρίς ιδιότροπα ή περίεργα κλεισίματα. Και πηγαίνει με τα πάντα! Πως λοιπόν να μην την αγαπήσει κάποιος;
ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ
Αυτή η φούστα είναι σχεδιασμένο για σταθερά υφάσματα, όχι ελαστικά ή πλεκτά. Προσωπικά, μου αρέσει ένα κάπως βαρύ βαμβακερό ύφασμα, ειδικά αν πρόκειται να φορεθεί  αργά το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, αλλά φαίνεται επίσης υπέροχη με  λινό, ή ελαφρύ μάλλινο, ακόμα και με πολύ ελαφριά υφάσματα όπως το τούλι. Εάν επιλέξετε ένα πολύ ελαφρύ ύφασμα, έχετε κατά νου ότι το λάστιχο-δεν θα κρατήσει το σχήμα του.
Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο ισχυρή ζώνη, ενισχύοντας την με καρίνα. Λειτουργεί καλά με μονόχρωμα υφάσματα, αλλά και με υφάσματα που έχουν εκτυπώσεις πολλαπλών κατευθύνσεων και ρίγες. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά με κάθετες εκτυπώσεις, αλλά επιλέξτε προσεκτικά το ύφασμα, καθώς η εκτύπωση θα φαίνεται ως επί το πλείστον διαγώνια στην τελειωμένη φούστα. Θα συνιστούσα όμως για την αποφυγή λαθών, σίγουρα ένα μονόχρωμο ύφασμα. Εάν έχετε ένα ύφασμα από βαμβάκι, ρεγιόν, ή λινό, πλύνετε και στεγνώσετε το ύφασμα σας πριν από την κοπή του πατρόν, για να αποφύγετε τυχόν συρρίκνωση στο τελειωμένο ένδυμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η φούστα είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών στη μέση, και δεδομένου ότι είναι μια φούστα κρουαζέ, δεν χρειάζεται εσείς να κάνει πολλές προσαρμογές. Απλά σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να μετρήσετε τη μέση σας και να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για εσάς.
Προσθέτετε το πατρόν στο καλάθι, πάτε ταμείο και το λαμβάνετε στο e-mail σας. Οι οδηγίες αποτελούνται από 9 σελίδες και είναι στα αγγλικά. Το πατρόν μπορεί να εκτυπωθεί σε οικιακό εκτυπωτή και αποτελείται από 43 σελίδες. Οι μετρήσεις είναι σε ίντσες.  Σημειώστε ότι κάθε ίντσα είναι 2,54 εκ. Τα μεγέθη είναι σε μεγέθη ΗΠΑ και για να βρείτε την αντιστοιχία σε ευρωπαϊκά δείτε εδώ. Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ πως ράβουμε την γαλλική ραφή.
Ελπίζω να σας αρέσει και καλή επιτυχία.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER