ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΠΙΕΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

 ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΠΙΕΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
Αυτό το κλασικό τοπ δεν απαιτεί παρά ελάχιστο χρόνο για να κοπεί και να ραφτεί.
Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ραπτικής ικανότητας και είναι ιδανικό έργο για τις αρχάριες φίλες μας.  Μπορείτε να το ράψετε σε λίγες ώρες και θα έχετε μία όμορφη χαλαρή μπλούζα εμπνευσμένη από την αριστοκρατική κομψότητα των αρχών της δεκαετίας του 60. div align="center" class="MsoNormal" style="line-height: 150%; text-align: center;"> Το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, παρέχεται από την https://www.colettepatterns.com/, και προσφέρεται σε 3 εκδόσεις.
Έκδοση 1.  Διαθέτει ένα κεντρικό μπροστινό πλαίσιο - πιέτα και πένσες στήθους, ώστε να έχει μία όμορφη φόρμα. Τελειώνει την μέσου βάθους λαιμόκοψη και τα ανοίγματα στις μασχάλες με ρέλι.
Έκδοση 2. Διαθέτει επίσης ένα κεντρικό μπροστινό πλαίσιο - πιέτα και πένσες στήθους, ώστε να έχει μία όμορφη φόρμα. Τελειώνει την μέσου βάθους λαιμόκοψη και τα ανοίγματα στις μασχάλες με ρέλι. Η διαφορά αυτής της έκδοσης έγκειται στο μήκος της μπλούζας, καθώς είναι μακρύτερη και έχει σχισμή στην πλευρική ραφή και ένα ελαφρώς μακρύτερο μήκος πίσω, που ολοκληρώνεται με φαρδύ ενισχυμένο στρίφωμα.
Έκδοση 3. Διαθέτει επίσης ένα κεντρικό μπροστινό πλαίσιο - πιέτα και πένσες στήθους, ώστε να έχει μία όμορφη φόρμα. Τελειώνει την μέσου βάθους λαιμόκοψη και τα ανοίγματα στις μασχάλες με ρέλι. Η διαφορά αυτής της έκδοσης έγκειται στα μανίκια καθώς περιλαμβάνει κοντά μανίκια που τελειώνουν με ένα πολύ μικρό στρίφωμα.
Το πατρόν έρχεται στα μεγέθη ΗΠΑ: 0 - 26
Υλικά: Πολυεστερική κλωστή για όλες τις χρήσεις, βελόνα ραπτομηχανή, 3 1/2 μέτρα φάρδους 1εκ διπλό ρέλι.
Ύφασμα: Ελαφρύ έως μεσαία υφάσματα όπως το βαμβακερό, τούλι, μετάξι, τεχνητό μετάξι ή ζέρσει.
Πρώτα χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα. Στην συνέχεια επιλέγετε την έκδοση και το μέγεθος που θέλετε (0-16 ή 18-26) και προσθέτετε το πατρόν στο καλάθι, πάτε ταμείο και το λαμβάνετε στο e-mail σας. Οι οδηγίες αποτελούνται από 35 σελίδες καθώς αφορούν και τις τρεις εκδόσεις και είναι στα αγγλικά. Το πατρόν μπορεί να εκτυπωθεί σε οικιακό εκτυπωτή. Οι μετρήσεις είναι σε ίντσες.  Σημειώστε ότι κάθε ίντσα είναι 2,54 εκ. Τα μεγέθη είναι σε μεγέθη ΗΠΑ και για να βρείτε την αντιστοιχία σε ευρωπαϊκά δείτε εδώ. Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ πως φτιάχνουμε μόνες μας συνεχόμενο ρέλι.
Ελπίζω να σας αρέσει και καλή επιτυχία.
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER