ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

8 ΟΜΟΡΦΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΒΕΛΟΝΙΑ (LAZY DAISY)

8 ΟΜΟΡΦΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΒΕΛΟΝΙΑ (LAZY DAISY)

Η μαργαριτοβελονιά (Lazy daisy) είναι μια όμορφη παραλλαγή της αλυσίδας.

Είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου βελονιές και είναι η βελονιά που βασικά χρησιμοποίησα για τα λουλούδια και τα φύλλα στα κουρτινάκια που βλέπετε.
Είναι επίσης γνωστή με το όνομα ανεξάρτητη βελονιά αλυσίδας. Αυτή είναι μια βελονιά μονής αλυσίδας που ασφαλίζεται με μια ευθεία βελονιά. Η μαργαριτοβελονιά επίσης βρίσκεται σε ένα λουλούδι που σχηματίζεται όταν πολλές βελονιές μονής αλυσίδας (περισσότερες από 4) γίνονται γύρω από ένα σημείο δημιουργώντας τα πέταλα.

Πώς να κάνετε την μαργαριτοβελονιά;
Δημιουργήστε μια βελονιά μονής αλυσίδας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ευθεία βελονιά για να κρατήσετε το βρόχο στη θέση του.

1. Μαργαριτοβελονιά με μίσχο

Μια παραλλαγή της μαργαριτοβελονιάς είναι αυτή στην οποία η αρχική βελονιά είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση του μίσχου. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η εντύπωση μίσχου με μπουμπούκι στην κορυφή ώστε να καθίσταται αγαπημένη βελονιά για σχέδια λουλουδιών.

2. Διπλή μαργαριτοβελονιά.

Αυτή είναι μια απλή παραλλαγή της μαργαριτοβελονιάς με 2 βελονιές μαργαρίτας που βρίσκονται η μία μέσα στην άλλη.

3. Μαργαριτοβελονιά με δύο χρώματα

Σε αυτή τη βελονιά η μικρή ευθεία βελονιά που κρατά τον βρόγχο γίνεται με διαφορετικό χρώμα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε - κάντε πρώτα τη μικρή βελονιά που κρατά τον βρόγχο και μετά περάστε τα πέταλά σας μέσω αυτών. Αυτός είναι ο ένας τρόπος και ο ευκολότερος.

Ο άλλος στην εναλλακτική μέθοδο, με ξεχωριστή έγχρωμη βελονιά μπορεί να γίνει μετά την ολοκλήρωση της μαργαριτοβελονιάς, πάνω από την βελονιά που κρατά τον βρόγχο

4. Μαργαριτοβελονιά με περισσότερες από μία βελονιές.

Σε αυτήν τη βελονιά χρησιμοποιούνται περισσότερες από μία βελονιές που κρατούν τον βρόγχο. Ένα χρωματιστό νήμα που δημιουργεί αντίθεση χρησιμοποιείται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

5. Μαργαριτοβελονιά αράχνη

Για να φτιάξετε αυτή τη βελονιά, πρώτα κεντήστε ένα λουλούδι μαργαρίτας με μονό αριθμό πετάλων, και στη συνέχεια υφάνετε (με το ίδιο ή ένα αντίθετο χρωματικά) νήμα μέσα από τα πέταλα των λουλουδιών μέσα και έξω.

6. Το κεφάλι του Ταύρου

Αυτή η βελονιά που μοιάζει με κεφάλι ταύρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σχεδίων μπουμπουκιών. Αποτελείται από μια μαργαριτοβελονιά και μια ευθεία βελονιά. Για να δουλέψετε αυτήν την βελονιά, πρώτα φτιάξτε μια μαργαριτοβελονιά. Από τη βελονιά που κρατά τον βρόγχο σηκώστε τη βελόνα στο 1. Σύρετε τη βελόνα κάτω από τη βελονιά που κρατά τον βρόγχο και πηγαίνετε στο 2 και τοποθετήστε τη βελόνα εκεί.

7. Βελονιά τουλίπας

Αυτό είναι παρόμοιο με τη βελονιά του ταύρου. Η μόνη διαφορά είναι η κατεύθυνση της ευθείας βελονιάς, κάτω από την βελονιά που κρατά τον βρόγχο

8. Μαργαριτοβελονιά με κεφαλή

Αυτή η βελονιά έχει μια κανονική βελονιά αλυσίδας όπου η ευθεία βελονιά που κρατά τον βρόγχο αντικαθίσταται από μια βελονιά ροκοκό.

=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER