ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ DIY ΑΠΟ ΠΕΡΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ DIY ΑΠΟ ΠΕΡΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Το σημερινό tutorial είναι για αναγνώστες που αναζητούν δημιουργικές ιδέες!

Θα εξετάσουμε ένα από τα αμετάβλητα χαρακτηριστικά των συμβόλων και των διακοσμήσεων της Πρωτοχρονιάς σε αυτό το άρθρο. Και σήμερα θα ήθελα να σας δείξω πώς να κάνετε νιφάδες χιονιού από πέρλες και χάντρες. Αυτά τα υλικά απαιτούν προσοχή στην επίπονη εργασία, αλλά τα αποτελέσματα είναι απλώς καταπληκτικά στην ομορφιά τους.

Το φως διαθλάται σε κάθε πέρλα, καθιστώντας τη λάμψη τόσο υπέροχη και μυστηριώδη. Και μόνο στην αρχή φαίνεται ότι όλα είναι περίπλοκα. Αλλά σας προσκαλώ να διαβάσετε το άρθρο μαζί και να δείτε ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμη και από αρχάριους που δεν είχαν ποτέ πριν εμπειρία και δεξιότητα με τις πέρλες. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να εξοικειωθείτε με τις επιλογές αυτές και δεν έχετε το υλικό, φροντίστε να αποθηκεύσετε το άρθρο στους σελιδοδείκτες σας, ώστε να μπορείτε αργότερα να επιστρέψετε.

Οι νιφάδες χιονιού μπορεί να είναι είτε λευκά είτε μπλε, είτε εντελώς απροσδόκητα χρώματα. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το παραμύθι σας για το νέο έτος. Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε λίγο μάγοι.

Πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από χάντρες.
Ας ξεκινήσουμε με απλά μοτίβα ύφανσης για νιφάδες χιονιού από χάντρες για όσους ήρθαν σε πρώτη επαφή με τέτοια δημιουργικά έργα.
Έφτιαξα την πρώτη μας νιφάδα χιονιού σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες μερικά χρόνια πριν. Φυσικά, χρειάζεστε λίγη προσοχή, αλλά η ικανότητα έρχεται γρήγορα και οι χάντρες στο σύρμα θα είναι πολύ σύντομα έτοιμες νιφάδες. Το κυριότερο είναι να ξεκινήσετε! Αλλά η απόλαυση θα έρθει, όταν, σαν μαγεία, μια τόσο όμορφη νιφάδα χιονιού της Πρωτοχρονιάς θα εμφανιστεί στην παλάμη του χεριού σας.

Χρειαζόμαστε:
Χάντρες (4, 6 και 8 χιλιοστών)
Σύρμα για χάντρες πάχους 0,3 mm
Κόφτη

Κόψτε ένα κομμάτι σύρμα μήκους 40 εκατοστών. Βάζουμε μία πέρλα 4 χιλιοστών στο κέντρο του σύρματος. Παίρνουμε μία δεύτερη πέρλα 6 χιλιοστών, την περνάμε και στις δύο άκρες του σύρματος και την κατεβάζουμε μέχρι την πρώτη πέρλα.

Ανοίγουμε τις άκρες του σύρματος και περνάμε σε κάθε σύρμα μία πέρλα Νο 4, στην συνέχεια 3 πέρλες Νο 6 και τελειώνουμε πάλι με μία πέρλα Νο 4.

Τέλος βάζουμε μία πέρλα Νο 8 και περνάμε μέσα τις άκρες του σύρματος σταυρωτά και σφίγγουμε το σύρμα.

Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να περιγράψω την συνέχεια με λόγια παρακαλώ να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη νιφάδα χιονιού που μπορεί να υφανθεί από τέτοιες χάντρες. Δείτε και εδώ.

Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε!!!!

=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER