ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΒΑΛ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ- ΤΥΠΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΒΑΛ
Συμβουλές για ντύσιμο ανά τύπο σώματος.

Μέρος πέμπτο : Οβάλ σχήμα
(ονομάζεται επίσης σχήμα Apple ή Diamond
Πριν ξεκινήσουμε, ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα - τα ανεστραμμένα τρίγωνα και το μήλο είναι κάπως συνώνυμα. Και τα δύο σχήματα είναι γνωστά για τους ευρύτερους ώμους τους, αλλά συνήθως, τα αληθινά σχήματα μήλων έχουν λίγο ευρύτερη μέση, ενώ τα ανεστραμμένα τρίγωνα δεν έχουν.


Αυτός ο τύπος σώματος είναι γενικά καλά κατανεμημένος. Οι ώμοι είναι ευρύτεροι από τους γοφούς. Δεν έχει μια σαφώς καθορισμένη μέση (Αν ναι, τότε πιθανότατα ανήκει στον τύπο σώματος κλεψύδρα!) Συνήθως η μέση και το στομάχι αυτού του σχήματος είναι ευρύτερη από την προτομή και έχει συνήθως πολύ λεπτά πόδια.
Πώς να ντύσετε μια οβάλ φιγούρα.
Κατά το ντύσιμο αυτής της μορφής, ο στόχος θα είναι να τραβήξει την προσοχή μακριά από την κοιλιά και την περιοχή της μέσης.
Αυτό το σχήμα μπορεί να επωφεληθεί από τις βάτες των ώμων ώστε να φαίνονται ευρύτεροι και ως εκ τούτου θα κάνει τη μέση να φαίνεται μικρότερη.

Επιλέξτε ενδύματα με V ντεκολτέ, ριχτά μπλουζάκια πάνω από σφιχτά κολάν και τα τζιν καθώς αυτό θα καλύψει την ευρύτητα του άνω μέρους του σώματος. Ένα ίσιο τζιν ή παντελόνι θα έκανε το σώμα σας να φαίνεται πολύ ομορφότερο, όπως επίσης τα φαρδιά παντελόνια θα εξισορροπούσαν την εικόνα σας.
Οι κοντές φούστες λειτουργούν καλά επιδεικνύοντας τα όμορφα πόδια αλλά συνιστάται να μην είναι πολύ κοντές. Οι φούστες στο μήκος του γόνατος λειτουργούν καλά καθώς και οι μάξι φούστες.
Προσπαθήστε να δημιουργήσετε κάθετες γραμμές με μακριά σακάκια και μακριά κολιέ.
Αποφύγετε να φοράτε μπλουζάκια ή πουκάμισα που είναι πολύ εφαρμοστά με χαμηλόμεσα τζιν που θα τονίζουν την κοιλιά. Προσθέτοντας στην εμφάνιση σας ενδύματα με εντυπωσιακά μανίκια είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για να τραβήξετε τα μάτια από την κοιλιά, αλλά μόνο εάν τα χέρια σας είναι όμορφα.
Πείτε ναι στα φορέματα. Τα στράπλες στυλ σας πηγαίνουν υπέροχα. Τα στυλ maxi με χαμηλότερη λαιμόκοψη είναι εξαιρετικά κολακευτικά και ένα κρουαζέ φόρεμα μπορεί να είναι το μυστικό όπλο σας. Τα στυλ A-line είναι ιδανικά για τον τύπο σας. Και σε περίπτωση αμφιβολίας, οι διαγώνιες ρίγες και τα πιο σκούρα χρώματα αδυνατίζουν πάντα.
Μια τελευταία σκέψη για τα σχήματα σώματος.
Όλοι και κάθε σώμα είναι διαφορετικά. Εάν δεν είστε ακριβώς σχήμα μήλου, σκεφτείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε σχήματα για να βρείτε το καταλληλότερο για εσάς. Αυτές οι οδηγίες πρέπει να χρησιμοποιούνται απλά ως αφετηρία!
Πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέρος για να μάθετε πραγματικά πώς να ντύσετε το σώμα σας είναι ο καθρέφτης σας και η ικανοποίηση που σας δίνει η εικόνα σας όταν την βλέπετε μέσα από αυτόν.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER