ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φόρεμα χειροποίητο,

γιατί δεν υπάρχει ο φόβος να βρεθείτε σε κάποια εκδήλωση και να υπάρχει και κάποια άλλη γυναίκα που να φορά το ίδιο φόρεμα. Είναι μοναδικό, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο και κόπο. Και το εννοώ, "λίγος χρόνος και κόπος", γιατί χρειάζεστε περίπου μισή με μία ώρα για να το φτιάξετε. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Βάλτε την ραπτομηχανή σας και φύγαμε!
Απολαύστε αυτό το εύκολο έργο κορίτσια.

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ

Χρειάζεστε:
2 μέτρα υφάσματος
ένα κομμάτι λάστιχο
ψαλίδι
κλωστή που να ταιριάζει χρωματικά
μια ραπτομηχανή

Το φόρεμα έχει σχετικά απλή κατασκευή - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν σωλήνα για το φόρεμα και στη συνέχεια δύο βραχίονες.
Για να το κάνω λίγο περισσότερο, αριστοκρατικό, δημιούργησα μια επίπεδη πλευρά του φορέματος μπροστά με μία ελαφριά σούρα στο πίσω μέρος.
Μερικές φορές η σούρα μπορεί να προσφέρει μεγάλη άνεση, ξέρετε τι εννοώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ
1. Κόψτε έναν σωλήνα υφάσματος δύο φορές τη μέτρηση γύρω από το πάνω μέρος του στήθους σας ή της περιφέρειας σας (αν αυτή είναι ευρύτερη).

2. Διπλώστε το ύφασμα με τις καλές πλευρές μαζί και ράψτε την μακριά πλευρά ώστε να δημιουργήσετε έναν σωλήνα. Αυτό θα μοιάζει με την εικόνα Νο 3.

3. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το στρίφωμα στο πάνω μέρος και κάτω μέρος, διασφαλίζοντας ότι το πάνω μέρος έχει αρκετό χώρο για να περάσει το λάστιχο από το πίσω μισό.

4. Περάστε το λάστιχο σας στο πίσω μισό.

5. Φέρτε το έξω από τις πλευρές. Θα πρέπει να μοιάζει με την εικόνα Νο 5. Το επίπεδο τμήμα είναι το μπροστινό μέρος και αυτό με την σούρα είναι το πίσω μέρος.

6. Ράψτε το λάστιχο στη θέση του, στερεώνοντάς το στο ύφασμα.

7. Τώρα, θα φτιάξετε τους βραχίονες. Αυτά έχουν μήκος 50 cm και περίπου 7,5 πλάτος συνολικά πριν ραφτούν. Τώρα απλά ράψτε δύο σωλήνες για τους βραχίονες, αφήνοντας ένα άκρο ανοιχτό για να γυρίσετε το εσωτερικό έξω.

8. Γυρίστε τα προς τα έξω και μετά σιδερώστε τα. Ράψτε το άκρο που είχατε αφήσει πριν για να γυρίσετε το μέσα έξω ανοιχτό.
Θα πρέπει να μοιάζουν με αυτά της εικόνας Νο 10: Πολύ εύκολο. Συμφωνείτε?

Και έπειτα ράψτε τα κάτω από τις μασχάλες στο κύριο φόρεμα.

Και ιδού, τελειώσατε!

Καλά! Δεν μπορώ να πω πόσο μου αρέσει αυτό το χρώμα!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER