ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
Προσθέσαμε τριαντάφυλλα φτιαγμένα με πηλό σε ένα απλό τραπεζάκι.
Χρειαζόμασταν ένα μικρό κομοδίνο, αλλά όσο και αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε κάτι που να μας αρέσει, ούτε κάτι τόσο στενό ώστε να χωράει στον διαθέσιμο χώρο δίπλα στο κρεβάτι και πολύ περισσότερο σε κάποια οικονομική τιμή. Οπότε ήταν μονόδρομος το να αυτοσχεδιάσουμε. Είχαμε ένα μικρό τραπεζάκι παραπεταμένο κάπου στο σπίτι και αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο το οποίο δεν είχε αρκετό χώρο ώστε να βάλουμε ένα κανονικό κομοδίνο. Ήταν ένα πολύ απλό τραπεζάκι και στην εικόνα επάνω (ΠΡΙΝ) βλέπετε πως ήταν στην αρχική του μορφή.
Για τον λόγο αυτό θελήσαμε να το ομορφύνουμε κάπως. Έτσι σκεφτήκαμε να φτιάξουμε με πηλό κάποια διακοσμητικά με τριαντάφυλλα σαν αυτά που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.
Εδώ βλέπετε σε παράταξη τα τριαντάφυλλα να στεγνώνουν ώστε να είναι έτοιμα για βάψιμο.

Τα αφήσαμε όλο το βράδυ και την επομένη τα βάψαμε με χρυσό σπρέι. 
Στην συνέχεια τα κολλήσαμε με ξυλόκολλα στο τραπεζάκι και αφού περιμέναμε λίγο να στεγνώσει η κόλλα τα περάσαμε με διάφανο βερνίκι για να στερεοποιήσουμε το χρώμα τους.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάναμε κάτι τέτοιο και ίσως, αν χρειαστεί, θα το επαναλάβουμε στο μέλλον τώρα που μάθαμε την διαδικασία.
Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα. Πως σας φαίνεται?
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER