ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ
Οι φούστες επέστρεψαν δυναμικά.
Είτε θέλετε να εκπέμψετε θηλυκότητα και να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε μια χαλαρή και αβίαστη εμφάνιση ή να βελτιώσετε το καθημερινό σας στυλ, οι φούστες είναι η απάντηση. Και έχετε πολλές επιλογές: midis, minis, maxis, pencil, κρουαζέ, ζέρσεϊ, μεταξωτές, λινές .... Μάθετε πώς να δημιουργείτε σύνολα με διαφορετικές φούστες για να ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.
MAXI ΦΟΥΣΤΑ
Η maxi φούστα επέστρεψε πριν από λίγο καιρό. Εντυπωσιακές με έντονα μοτίβα & αποχρώσεις, οι maxi φούστες δεν είναι μόνο για τις boho-chic θεές μας, αλλά και για αυτές που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, τις γνωστές ως fashionistas.


Η παιχνιδιάρικη μέση και το μήκος που καλύπτει τον αστράγαλο της φούστας δημιουργεί την εντύπωση ότι μία petite σιλουέτα είναι ψηλή και εξισορροπεί την εικόνα εκείνων των γυναικών που ταυτίζονται με το σχήμα αχλαδιού. Δοκιμάστε το με πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα για επιπλέον ύψος και συνδυάστε το με ένα βασικό εφαρμοστό μπλουζάκι για να αναδείξετε το σχήμα σας στην κορυφή.
ΦΟΥΣΤΑ MIDI
Η midi φούστα έγινε πρόσφατα αναγκαία στην ντουλάπα κάθε fashionista. Αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικά κολακευτικό και αναδεικνύει οποιαδήποτε σχήμα σώματος χωρίς να γίνεται ντεμοντέ. Το καλύτερο κομμάτι? Πιθανόν, σίγουρα όμως είναι υπέροχο για κάθε περίσταση. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ο χαμαιλέοντας στις φούστες. Ισάξια με τον ξαδέρφη της, την maxi. Η υψηλή μέση έχει ως αποτέλεσμα την ψευδαίσθηση της επιμήκυνσης των ποδιών και δείχνει αρκετά την γάμπα και τον αστράγαλο σας.
PENCIL ΦΟΥΣΤΑ
Η ιδανική φούστα για την γυναίκα καριέρας. Αυτές οι φούστες είναι ένα υπέροχο βασικό κομμάτι για το σχήμα σώματος κλεψύδρα. Με καθαρές γραμμές που αγκαλιάζουν την περιφέρεια και μια τραγανή δομή, η φούστα είναι απαραίτητη σε κάθε νέο κορίτσι. Για λίγο περισσότερο ρομαντισμό, συνδυάστε το με μια φουσκωτή, floral μπλούζα.


Συμβουλή στυλ: Οι pencil φούστες συνήθως προσκολλώνται στις καμπύλες σας, γι 'αυτό σας συνιστούμε να τις συνδυάζετε με απλά αξεσουάρ. Ακόμα και ένα χαμηλό τακούνι επιμηκύνει τα πόδια χωρίς να σας κάνει να αισθάνεστε υπερβολικά ψηλές.
ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ
Οι αέρινες φούστες με σούρες είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε σχήμα σώματος και προσθέτουν κίνηση στην εμφάνισή σας - ναι, κίνηση. Ιδανικές για το σχήμα σώματος «μήλο» αφού κρύβουν την κοιλιά και τονίζουν τα πόδια. Αν δεν θέλετε να φαίνεστε άκαμπτες απολαμβάνοντας το τέλειο πικνίκ ή μια υπαίθρια συναυλία, την συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ
Η μίνι φούστα είναι σίγουρα ένα κομμάτι εντυπωσιακό από μόνη της, μην αφήσετε το μήκος να σας τρομάξει.


Οι μίνι φούστες ταιριάζουν απόλυτα στις petite. Τολμήστε να την συνδυάσετε με ένα μπουφάν μηχανής και μποτάκια με χαμηλά τακούνια ή διατηρήστε ένα απλό και γλυκό στυλ με μια κομψή μπλούζα με κουμπιά και δερμάτινες διαφάνειες — ιδανικό για διακοπές.
A-LINE ΦΟΥΣΤΑ
A-line, τόσο ωραία! Με σωστή δομή, η φούστα A-line είναι ιδανική για τα αθλητικά σώματα. Παρόμοια με τη φούστα pencil, αλλά ελαφρώς πιο φλερτ, οι φούστες A-line τείνουν να αγκαλιάζουν στενά τους γοφούς. Όμως, καθώς το κάτω μέρος φεύγει, επιτρέπει μια πιο χαλαρή, σπορ αίσθηση. Δοκιμάστε να συνδυάσετε στυλ με μια σούπερ γυναικεία στράπλες μπλούζα και σπορ πάνινα παπούτσια.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER