ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

10 ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΙΑ PETITE

10 ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΙΑ PETITE
Τα στοιχειωδώς απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σας.
Εδώ είναι οι δέκα κορυφαίες επιλογές βασικών ενδυμάτων που επιλέχθηκαν ειδικά με γνώμονα τη μικροκαμωμένη γυναίκα. Όλα αυτά τα κομμάτια είναι κατάλληλα για petite κάθε ηλικίας.
ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑ
Σε γενικές γραμμές, ένα κολακευτικό κρουαζέ φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σας, και αυτός είναι ο λόγος που το κρουαζέ φόρεμα είναι στη λίστα με τα πέντε κορυφαία στυλ φορεμάτων για petite. Εάν έχετε ένα μόνο φόρεμα, επιλέξτε ένα κρουαζέ φόρεμα.Το χυτό του στυλ και το ντεκολτέ V είναι και τα δύο κολακευτικά χαρακτηριστικά για τις petites, όπως επίσης και η φούστα, η οποία είτε μπορεί να είναι μια ίσια φούστα είτε μια φούστα A-line.
ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
Το άσπρο πουκάμισο με κουμπιά είναι ένα βασικό κομμάτι - γιατί ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, και έτσι είναι ένα καλό κομμάτι που είναι διαχρονικό. Επιλέξτε ένα κλασικό στιλ με βαμβακερό, λινό ή μεταξωτό ύφασμα. Όταν κουμπώνετε το πουκάμισο, αφήστε μερικά από τα πάνω κουμπιά ανοιχτά για να σχηματίσουν ένα κολακευτικό ντεκολτέ V.
Camisole
Μια βαθιά λαιμόκοψη μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει πρόβλημα επειδή είναι πολύ αποκαλυπτική. Φορέστε ένα cami με χάντρες ή πούλιες με pencil φούστα για ειδικές περιστάσεις. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα δαντελωτό cami για να φορέσετε κάτω από ένα V μπλουζάκι, έτσι ώστε να φαίνεται η δαντέλα. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να βρείτε ένα που έχει ραφτεί ειδικά για μικροκαμωμένες, επειδή το επιπλέον μήκος δεν θα κάνει πολύ μεγάλη διαφορά για αυτόν τον τύπο ενδύματος και μπορεί να κοντύνει εύκολα εάν είναι απαραίτητο.
V-Neck Tank ή T-Shirt
Ένα αμάνικο V μπλουζάκι ή ένα T-Shirt λειτουργεί ως βασικό, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τζιν ή μια απλή φούστα. Επιλέξτε ένα T-Shirt ή ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ V, που βοηθά τις μικρόσωμες φίλες να φαίνονται ψηλότερες. Για απλή καθημερινή ένδυση, επιλέξτε ένα T-Shirt ή ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ V από βαμβάκι ή σύμμικτο βαμβακερό και αν θέλετε μια πιο κομψή εμφάνιση, επιλέξτε ένα από πολυτελές μετάξι ή κασμίρ.
ΠλεκτΗ ζακΕτα
Μία πλεκτή ζακέτα πρέπει να έχετε μαζί σας σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα ελαφρύ ρούχο να ρίξετε επάνω σας, είτε βρίσκεται σε ένα υπερβολικά κλιματιζόμενο εστιατόριο ή στο γραφείο όπου κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο του θερμοστάτη. Το καλύτερο στυλ πλεκτής ζακέτας για petite είναι μακρυμάνικο και ελαφρύ. Πέφτει στην περιφέρεια και έχει είτε ένα ντεκολτέ V είτε ένα ντεκολτέ κόσμημα που μπορεί να διπλωθεί κάτω διαγώνια για να σχηματίσει ένα V. Το καλύτερο μήκος για μια ζακέτα που φορά μια μικρόσωμη γυναίκα είναι στην περιφέρεια. Αποφύγετε τα ογκώδη, χοντρά πλεκτά για την πιο λεπτή εμφάνιση.
Σακακι
Ένα άλλο ευέλικτο κομμάτι, είναι το σακάκι για την δουλειά ή την διασκέδαση και μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνι, τζιν, φούστες και φορέματα. Μπορείτε να το φορέσετε με cami, αμάνικο μπλουζάκι, άσπρο πουκάμισο με κουμπιά ή οποιαδήποτε άλλο top. Το καλύτερο στυλ σακάκι πέφτει ακριβώς στην περιφέρεια, με ένα κουμπί, κλασικό, εφαρμοστό, αντί για oversized στυλ. Αγοράστε ένα σακάκι σε ουδέτερο χρώμα και θα ταιριάζει με οτιδήποτε. Επιπλέον είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρύψετε μια κοιλιά..
ΚαλΟ παντελΟνι
Ένα καλό παντελόνι είναι βολικό για τη δουλειά και τα καλύτερα χρώματα για να επιλέξετε είναι τα ουδέτερα χρώματα της μόδας που θα ταιριάζουν με οτιδήποτε. Για petite που θέλουν να φαίνονται ψηλότερες και πιο αδύνατες, τα βασικά μαύρα παντελόνια είναι πάντα καλά, αλλά το ανθρακί, το ναυτικό μπλε ή το σκούρο καφέ λειτουργούν επίσης καλά. Αποφύγετε τα παντελόνια με μανσέτες καθώς καθιστούν το άκρο του ποδιού προφανές, κάνοντας έτσι τα μικροκαμωμένες να φαίνονται πιο κοντές. Τα εφαρμοστά παντελόνια θα πρέπει να έχουν φερμουάρ και να ταιριάζουν καλά στη μέση και στην περιφέρεια, και να είναι σε ίσια γραμμή. Αποφύγετε τα παντελόνια που έχουν ελαστική μέση.
Τζιν
Τα τζιν σκούρου χρώματος σε ίσια γραμμή ταιριάζουν στις περισσότερες petite.  Είναι καλή ιδέα να αποφεύγετε τα skinny και ανοιχτόχρωμα τζιν (εκτός αν είστε αδύνατες.
ΦοΥστα pencil
Μια pencil φούστα είναι μία αρκετά ευέλικτη επιλογή καθώς μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Κάθε λεπτοκαμωμένη γυναίκα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον μία pencil φούστα και ιδιαίτερα σε σκούρα χρώματα. Εάν φοράτε καλσόν με την pencil φούστα, ταιριάξτε το χρώμα των καλσόν με τη φούστα για υψηλότερη και πιο λεπτή εμφάνιση.
ΦοΥστα A-Line
Μια φούστα A-line κολακεύει τις γυναίκες σε όλους τους τύπους σώματος, και ειδικά εκείνες που έχουν σχήμα κλεψύδρας και τριγώνου, επειδή μια φούστα A-line δεν εφαρμόζει στους γοφούς. Επιλέξτε μια φούστα σε ένα σκούρο ουδέτερο χρώμα που μπορείτε να την συνδυάσετε και να την ταιριάξετε με άλλα απαραίτητα κομμάτια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια όμορφη floral εκτύπωση όταν θέλετε κάτι φωτεινό και χαρούμενο. Για την καλύτερη εφαρμογή, επιλέξτε μια φούστα A-line με φερμουάρ και όχι μία με ελαστική ζώνη μέσης.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER