ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΣΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΣΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΣ
Λίγες προτάσεις για επιμήκυνση σε φορέματα και φούστες σας παρουσιάζουμε σήμερα για να σας δώσουμε ιδέες.
 Δείτε πώς είναι δυνατόν να επιμηκύνετε ένα φόρεμα ή φούστα έτσι ώστε κανείς να μην μαντέψει ότι πρόκειται για μεταποίηση.
Δαντέλα
Η δαντέλα είναι μια αιώνια, κλασική τεχνική για την επιμήκυνση μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων. Μοντέρνα, θηλυκή, όμορφη και απλή λύση!
Η ημιδιαφανής δαντέλα δίνει στο φόρεμα μια μοναδική γοητεία, το καθιστά πλουσιότερο και μετατρέπεται κάποιες φορές καλύτερο από το πρωτότυπο! 

Δαντέλα σαν μεσοφόρι
Τα φορέματα που κόβονται στη μέση ή στους γοφούς μπορούν να επιμηκυνθούν με τη βοήθεια μιας κάτω φούστας, ραμμένα στη ραφή της σύνδεσης της φούστας με το μπούστο ή ακόμα και στην εσωτερική ραφή του στριφώματος. Το ορατό μέρος της κάτω φούστας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.
Δαντέλα στο μπούστο
Μπορεί ακόμα η επιμήκυνση να πραγματοποιηθεί από το μπούστο
Κάλυψη και επιμήκυνση με δαντέλα
Ένας ακόμα τρόπος είναι να καλυφτεί ολόκληρο το φόρεμα με δαντέλα και ταυτόχρονα να επιμηκυνθεί.
Ύφασμα
Με άλλο ύφασμα που δημιουργεί κοντράστ αλλά ακόμα και του ιδίου χρώματος σε άλλο τόνο μπορεί η επιμήκυνση να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα
Φλοράλ
Οι λάτρεις του στυλ boho μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα επιμήκυνσης μιας ευρείας λωρίδας με λουλουδάτη εκτύπωση στο στρίφωμα αλλά και στα μανίκια.
Το ίδιο μπορεί  να γίνει και με δαντέλα.
Ρίγες
Αν το φόρεμα είναι ριγέ, πολύ όμορφα μπορεί να προστεθεί κομμάτι επιμήκυνσης με τις ρίγες στην αντίθετη φορά.
Ριγέ κομμάτι μπορεί να προστεθεί και σε μονόχρωμο φόρεμα
Πολυεπίπεδη
Μια άλλη προσφορά από την κατηγορία boho. Το Layering είναι ένα αναγνωρίσιμο και αναπόσπαστο μέρος αυτού του στυλ. Τα βολάν μπορούν να είναι από εντελώς διαφορετικό ύφασμα (ούτε καν συμβατό με το κύριο προϊόν σε πάχος και υφή) ή να είναι «ντουέτο» των εγγενών και συνοδευτικών υφασμάτων.
Φόρεμα κάτω με περικοπή
Το να κόψετε το κύριο σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε το μοντέλο ως διπλό φόρεμα, το οποίο βεβαίως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά αποτελεσματική λύση!
Τα μήκη μπορούν να προστεθούν με ένα φόρεμα κάτω από το κύριο. Οι χρωματικοί συνδυασμοί πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένοι για να συνδυαστούν εξαιρετικά ένα φλοράλ με ένα μονόχρωμο ύφασμα.
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER