ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

14 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ

14 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ
1) Ρούχα που σας εφαρμόζουν καλά - Είναι η εφαρμογή που κάνει τη διαφορά! 
Ένα γρήγορο μαζεματάκι μπορεί να κάνει ένα συνηθισμένο φόρεμα να φαίνεται και κατά παραγγελία. Όταν έχετε ρούχα που σας ταιριάζουν γάντι, φαίνονται αμέσως πιο ακριβά. Και ενώ ψωνίζετε, λάβετε υπόψη σας ότι όσο πιο απλό είναι το ρούχο, τόσο πιο εύκολο (και φθηνότερο) είναι να το προσαρμόσετε στο σώμα σας.

2) Προτιμήστε το Μαύρο - Είτε πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα ή ένα επίσημο κοστούμι, το μαύρο φαίνεται κομψό. Το μαύρο δεν είναι ποτέ εκτός στυλ και ταιριάζει με τα πάντα. Θα πρέπει πάντα να έχετε ένα ή δύο φορέματα αυτού του εκπληκτικού ουδέτερου χρώματος στην ντουλάπα σας.
3) Λευκό πουκάμισο - Ένα λευκό πουκάμισο ταιριάζει εξίσου καλά με ένα casual ντύσιμο και  ένα επαγγελματικό. Τα κουμπιά κάνουν το ρούχο να φαίνεται πιο ακριβό. Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν φοράτε ένα λευκό πουκάμισο είναι ότι πρέπει να είναι καλοσιδερωμένο!
Γενικότερα τα ρούχα σας πρέπει να είναι πάντα σιδερωμένα και όχι ζαρωμένα.  Αφιερώστε επιπλέον πέντε λεπτά για σωστό σιδέρωμα το οποίο θα προσθέσει στην εμφάνισης σας λάμψη ακόμη και με πολυφορεμένα ρούχα.
4) Τζάκετ ή σακάκι: Ένα υπέροχο τζάκετ κάνει την διαφορά στο ντύσιμο. Αλλά τα σακάκια μπορούν να προσθέτουν μια αψεγάδιαστη εμφάνιση σε οποιαδήποτε στιγμή. Φροντίστε να εμπλουτίσετε την ντουλάπα σας με μερικά από αυτά – σε μαύρο, λευκό, τζιν, δέρμα, ακόμη και ροζ.
5) Δημιουργήστε μια ομαλή σιλουέτα κάτω από τα ρούχα σας - φορέστε άνετα και με καλή εφαρμογή εσώρουχα. Οι γραμμές των εσωρούχων που είναι ορατές αποσπούν την προσοχή και κάνουν τα ρούχα σας να φαίνονται φθηνά και ακατάλληλα. Ένα μικρό ελαφρύ κορσεδάκι μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει τις γραμμές αυτές,  να μειώσει τους περισπασμούς και να κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται αμέσως πιο πολυτελή.
5) Ψηλοτάκουνες γόβες – Από τα flat παπούτσια μέχρι τις  γόβες που φορούν οι γυναίκες και που έχουν μυτερή εμφάνιση κραυγάζουν ότι είναι ακριβά! Το μαύρο ή το ουδέτερο είναι τα περισσότερο δημοφιλή χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα. Θεωρούνται απαραίτητα σε κάθε ντουλάπα. Μου αρέσει να έχω λουστρίνι μαύρα δερμάτινα flat παπούτσια ή γόβες.
6) Κομψό ρολόι - Μόνο για να βλέπετε την ώρα; Μπα! Είναι μια κατάθεση στυλ. Η πρότασή μου σε εσάς είναι να έχετε ένα επώνυμο ρολόι. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε όμως πάρα πολλά χρήματα, τουλάχιστον αγοράστε ένα μαύρο δερμάτινο λουράκι (πηγαίνει κυριολεκτικά με κάθε ντύσιμο… από επίσημο ως casual)
7) Εκθαμβωτικό χρώμα στα χείλη - Φορέστε στα χείλη μία χρωματική απόχρωση, όπως κόκκινο, κοράλλι ή ροζ. Το κόκκινο είναι ένα κλασικό κραγιόν. Ταιριάζει υπέροχα με μαύρο και άσπρο. Φορέστε μια κόκκινη απόχρωση που να ταιριάζει καλά με το δέρμα σας. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου. Τα κόκκινα χείλη φαίνονται σέξι και τολμηρά και αποπνέουν αυτοπεποίθηση.
8) Κοσμήματα - Φορέστε κοσμήματα που εντυπωσιάζουν. Τα φανταχτερά κοσμήματα προσθέτουν μια άψογη εμφάνιση σε οποιαδήποτε ντύσιμο. Όταν το ντύσιμο σας είναι το βασικό, όπως μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα, προσθέστε ένα κολιέ, σκουλαρίκια ή βραχιόλι και το ντύσιμό σας θα αποκτήσει αμέσως το "glam"!
9) Έχετε πάντα μια τσάντα - Δίνει στο ντύσιμο μια «ολοκληρωμένη» εμφάνιση. Μου αρέσει να αγοράζω τσάντες σε χρώματα πασπαρτού, όπως μαύρο, λευκό ή ουδέτερο, επειδή είναι το είδος των χρωμάτων που μπορούν να κρατηθούν όλες τις εποχές!
10) Ταιριάξετε τα παπούτσια με την τσάντα σας - Ένα κλειδί για να κάνετε το ντύσιμο σας να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός των παπουτσιών και της τσάντας σας. Τα λεοπάρ παπούτσια φαίνονται υπέροχα με μια μαύρη ή ουδέτερη τσάντα. Σε περίπτωση αμφιβολίας  διατηρείτε τα αξεσουάρ σας στην ίδια παλέτα χρωμάτων.
11) Αγοράστε ποιότητα και όχι ποσότητα- Εάν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα σε ένα κομμάτι, ξοδέψτε τα με σύνεση. Όταν αγοράζετε ένα κομμάτι για την ντουλάπα σας, βεβαιωθείτε ότι είναι καλοφτιαγμένο και ποιοτικό κομμάτι. Αποταμιεύστε χρήματα για να αγοράσετε αυτό το ακριβό κομμάτι αντί να τα σπαταλάτε σε σκουπίδια.

12) Φορέστε ελάχιστο μακιγιάζ - Μην έχετε ένα ανομοιογενές, ασταθές μακιγιάζ. Ένα μικρό κονσίλερ, κραγιόν και ένα μολύβι μπορεί να σας δώσει την τέλεια εμφάνιση!
13) Προσοχή στη λεπτομέρεια - Βεβαιωθείτε ότι δεν κρέμονται κλωστές από τα ρούχα σας. Εάν εντοπίσετε μία χαλαρή κλωστή, κόψτε την.
14) Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο ντύσιμο χωρίς ένα πολυτελές άρωμα που να σας ταιριάζει - Βρείτε ένα άρωμα που σας αρέσει και εφαρμόστε το στο δέρμα σας ( ποτέ στα ρούχα ή στα μαλλιά σας ) στα σημεία σφυγμού.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER