ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΑΠΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ

ΑΠΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ
Το κλασικό φόρεμα είναι απλό και αριστοκρατικό ταυτόχρονα.
Η κοπή είναι απλή, τα χρώματα που συνήθως επιλέγονται είναι σε παστέλ και φυσικούς τόνους, αναλόγως εποχής. Το συνηθισμένο μήκος κυμαίνεται από το μέσο του μηρού έως το μέσο του γόνατου (είναι δυνατές μεταβολές). Υφάσματα που χρησιμοποιούνται συχνά είναι: ζακάρ, ψαροκόκκαλο, πουά, ρίγες, βελούδο κλπ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ
Το μικρό μαύρο φόρεμα του μεγάλου οίκου Coco Chanel στην αρχική του μορφή τη δεκαετία του 1920 ήταν σε ένα μήκος κάτω από το γόνατο με λαιμόκοψη χαμόγελο όπου τα στενά μανίκια και η έλλειψη αξεσουάρ ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Όμως άλλαξε κατά την διάρκεια του εικοστού αιώνα, άλλοτε ήταν κοντύτερο και άλλοτε πολύ μακρύ αλλάζοντας το ύφος του. Για παράδειγμα, στη δεκαετία του 1980, το μοντέλο παρουσιάστηκε σε μάξι.
Στον εικοστό πρώτο αιώνα, όλες οι παραλλαγές σε αυτό το θρυλικό φόρεμα είναι δυνατές, μπορεί να έχουν διαφορετικά μήκη και στυλ, συνοδευόμενο από πολλά αξεσουάρ, διακοσμημένα με φανταχτερά φτερά ή ένθετα με δαντέλα. Παρ όλα αυτά η καθολική κομψότητα του μοντέλου παρέμεινε σταθερή. Με ένα τέτοιο φόρεμα, κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται κομψή και σοφιστικέ παντού: στο θέατρο, στη δουλειά, σε ένα εστιατόριο κλπ.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ
Το εφαρμοστό φόρεμα εμφανίστηκε το 1928. Πρόκειται για ένα πολύπλευρο και πολυλειτουργικό φόρεμα που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με όλα όσα υπάρχουν στην γυναικεία ντουλάπα και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Ένα εφαρμοστό μοντέλο δίνει έμφαση στη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος. Ένα θηλυκό φόρεμα το οποίο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του 1930, όταν οι γυναίκες άρχισαν να φορούν άνετα ρούχα. Στη δεκαετία του 1960, αυτά τα ρούχα άκμασαν: εμφανίστηκαν πολλές παραλλαγές με περισσότερη επιτυχημένη αυτή του στράπλες εφαρμοστού φορέματος το οποίο είναι έντονα κομψό.


Μία άλλη γνωστή παραλλαγή αυτού του μοντέλου είναι με στρογγυλή λαιμόκοψη, χωρίς γιακά και μανίκια και με κλασικό μήκος - στο γόνατο. Το φόρεμα αυτό με ένα μαγικό τρόπο μπορεί να μεταμορφώσει και να βελτιώσει οποιοδήποτε σχήμα σώματος, αν η κυρία που το φοράει τονίσει τη μέση της με μια μικρή ζώνη. Το σχήμα του φορέματος είναι σε θέση να επιμηκύνει οπτικά τα πόδια.
Πώς να φορέσετε ένα εφαρμοστό φόρεμα; Αυτό το ντύσιμο μπορεί να συμπληρωθεί με μια κάπα, ζακέτα, σακάκι, μπουφάν, εσάρπα ή πασμίνα. Τα παπούτσια μπορούν να είναι: μπαλαρίνες, ψηλοτάκουνα, γόβα στιλέτο. Η ευπροσάρμοστη φύση του φορέματος επιτρέπει στην ιδιοκτήτρια του να δημιουργήσει, να πειραματιστεί με ρούχα και διάφορα παπούτσια, καθώς και να το φανταστεί με διάφορα αξεσουάρ όπως καρφίτσες, περιδέραια, ζώνες.


Κατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν και αν κάποιο από αυτά τα μεγέθη δεν σας ταιριάζει, μάθετε πως να αλλάζετε μέγεθοςσε πατρόν.
Μέγεθος
Ύψος, cm
Στήθος, cm
Μέση, cm
Περιφέρεια, cm
Πρότυπο λήψης
42
168
84
65
92
klass_pl_42.pdf [101,11 Kb]
46
168
92
73
100
klass_pl_46.pdf [101,1 Kb]
50
168
100
81
108
klass_pl_50.pdf [102,85 Kb]
54
168
108
90
116
klass_pl_54.pdf [102,65 Kb]
ΠΗΓΗ
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER