ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΑΠΛΗ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ

ΑΠΛΗ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ
Σας φοβίζει η σκέψη να ράψετε μόνες σας μια φούστα; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να έχω τις αντιρρήσεις μου! Σήμερα, θα σας δείξω πώς να ράψετε μια απλή φούστα σε 15 λεπτά. 
Τι?
 Δεν με πιστεύετε; Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς. Και σημειώστε ότι δεν απαιτείται πατρόν! Όπως είπα, αυτή είναι μια εξαιρετικά απλή φούστα που ράβετε στο «πίτσι φυτίλι»!
Σούπερ απλή φούστα
Αυτό το έργο είναι για όλα τα επίπεδα.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ :
Ύφασμα ελαστικό
Ελαστική ζώνη
ΕΡΓΑΛΕΙΑ:
Ραπτομηχανή
Καρφίτσες
Ψαλίδι
Μεζούρα
Σίδερο και Σιδερώστρα
ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:
1. Μετρήστε γύρω από το σώμα σας στο ευρύτερο μέρος των γοφών σας.  Προσθέστε 2,5 εκ για άνεση και περιθώριο ραφής. Προσδιορίστε το τελικό μήκος από τη φυσική μέση και προσθέστε 5-6 εκ για το στρίφωμα και το περιθώριο ραφών. Αυτό είναι το πατρόν σας. Κόψτε το ύφασμα.
2. Διπλώστε το ύφασμα με τις καλές πλευρές μαζί και ράψτε με μία ευθεία βελονιά από τη μέση έως το στρίφωμα, αυτή θα είναι η κεντρική πίσω ραφή. Τώρα έχετε μπροστά σας ένα σωλήνα. Σιδερώστε την ραφή ανοιχτή.
3. Για να δημιουργήσετε στρίφωμα, διπλώστε και σιδερώστε 1,5 εκ πάνω και επαναλάβετε για να δημιουργήσετε ένα καθαρό φινίρισμα. Ράψτε με μία ευθεία βελονιά και αφήστε την φούστα στην άκρη.
4. Τυλίξτε το ελαστικό γύρω από τη φυσική σας μέση και προσθέστε 2,5 εκ για επικάλυψη και κόψτε. Ράψτε τις ακατέργαστες άκρες του ελαστικού μαζί με ευθεία βελονιά. 
* ΣΥΜΒΟΥΛΗ - Χρησιμοποιήστε μία χρωματικά ταιριαστή κλωστή, καθώς αυτή θα είναι ορατή από την εξωτερική πλευρά
5.  Χωρίστε το ελαστικό και την φούστα σας σε 4 ίσα μέρη και σημάνετε αυτά τα σημεία με καρφίτσες. Γυρίστε τις ακατέργαστες άκρες της μέσης της φούστας μέσα δύο φορές από 1 εκ και ράψτε με μια ευθεία ραφή. Επικαλύψτε με το ελαστικό την μέση της φούστα κατά 1 με 1.5 εκ. Θα παρατηρήσετε ότι η φούστα είναι μεγαλύτερη από το ελαστικό σας. Κατά τη ραφή, θα χρειαστεί να τεντώσετε ελαφρώς το ελαστικό ώστε οι σημάνσεις στο ελαστικό και στην φούστα να συναντώνται για να έρθει στο μέγεθος της φούστας. 
  Αυτή είναι μια εξαιρετικά απλή φούστα έτοιμη να την φορέσετε σε 15 λεπτά.
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER