ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ


ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ – 2
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ
1. Κάντε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο
Ανοίξτε τις βρύσες, ρίξτε μέσα τα αγαπημένα άλατα, το ευωδιαστό αφρόλουτρο σας και γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό. Βάλτε μουσική. Ανάψτε κεριά και δημιουργήστε ατμόσφαιρα.
Πάρτε ένα βιβλίο, αν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ότι δεν θα σας πέσει στο νερό. Εϊ, θα μπορούσατε ακόμη και να προσφέρετε στον εαυτό σας κάποια σοκολάτα ή κρασί ... ή και τα δύο. Χωθείτε στο νερό και εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ελεύθερο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε τους στρεσαρισμένους μυς σας.
2. Περιποίηση σώματος
Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε στιγμές που παραμελούμε την προσωπική μας περιποίηση, ανεξάρτητα από το φύλο μας, αφού η ζωή μας είναι πολυάσχολη και έχουμε ένα εκατομμύριο πράγματα στο μυαλό μας που πρέπει να κάνουμε. Έτσι, αυτή τη φορά αφιερώστε μέρος του χρόνου σας σε μία επιμελή περιποίηση.
Ξύρισμα, κερί, απολέπιση, ενυδάτωση ... κάνετε ό, τι θέλετε / ή ότι χρειάζεται να κάνετε. Θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτόν σας.
3. Μάσκα προσώπου
Αυτή μεταξύ μας, δεν είναι αποκλειστικά μία περιποίηση μόνο για εμάς τις γυναίκες. Παιδιά, αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μάσκα προσώπου, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε.
Εκτός από τα ευεργετικά αποτελέσματα για το δέρμα σας, υπάρχει κάτι απίστευτα χαλαρωτικό που δημιουργεί η αίσθηση μιας μάσκας στο πρόσωπο.
Εάν δεν έχετε κάποια μάσκα στο σπίτι, μην πανικοβληθείτε! Δεν υπάρχει καν ανάγκη να φύγετε από το σπίτι. Μπορείτε να κάνετε όλα τα είδη μάσκας προσώπου από τα πράγματα που έχετε ήδη στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σας.
Το αγαπημένο μου για το πρόσωπο είναι πουρέ αβοκάντο με μια στάλα χυμό λεμονιού και ελαιόλαδου.
4. Τηλεφωνήστε σε έναν φίλο
Υπάρχει κάποιος που δεν ζει κοντά και δεν τον βλέπετε σχεδόν ποτέ, αν και σας αρέσει η παρέα του, σας γεμίζει αισιοδοξία και περνάτε ξέγνοιαστες ώρες μαζί του; Καλέστε τον, ή κάνετε FaceTime. Περάστε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας και αναλύοντας καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα.
5. Πάρτε έναν υπνάκο
Είμαστε σχεδόν όλοι στερημένοι από ύπνο με την ταραχώδη δουλειά και την κοινωνική ζωή που κάνουμε. Και αυτό έχει άσχημο αντίκτυπο στη διάθεσή μας.
Έτσι, αφού έχετε λίγες ώρες ελεύθερες, γιατί να μην γεμίσετε τις μπαταρίες σας, προσφέροντας στον εαυτόν σας την ευεργετική ξεκούραση που του λείπει?
6. Διαβάστε ένα βιβλίο
Όλοι ξοδεύουμε πολύ χρόνο να κοιτάζουμε τις οθόνες αυτές τις μέρες και δεν έχουμε αρκετό χρόνο να δούμε τις σελίδες. Όχι ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο σε μια οθόνη, φυσικά.
Εάν έχει περάσει κάποιος χρόνος από τότε που διαβάσατε ένα βιβλίο, προσπαθήστε να περάσετε μερικές ώρες βυθισμένες σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
Καθίστε σε μια άνετη καρέκλα με ένα φλιτζάνι τσάι στο χέρι και χαθείτε σε έναν άλλο κόσμο. Είτε πρόκειται για ένα παλιό αγαπημένο είτε για μια ολοκαίνουργια περιπέτεια, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση απορρόφησης ενός καλού βιβλίου.
7. Διαβάστε τα νέα
Με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αυτές τις μέρες, είναι πολύ εύκολο να θάβεις το κεφάλι σου στην άμμο και απλά να αρνείσαι να ασχοληθείς, αλλά είναι πραγματικά σημαντικό να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει.
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER