ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΕ ΤΖΙΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΕ ΤΖΙΝ
Εάν το φερμουάρ σας έχει σπάσει στο αγαπημένο σας τζιν, τότε είστε στο σωστό μέρος για να μάθετε πώς να αντικαταστήσετε το σπασμένο φερμουάρ με ένα νέο.
Μην απελπίζεστε εάν είναι το αγαπημένο σας τζιν, αυτό που σας εφαρμόζει τέλεια, αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα, έχει πρόβλημα, όπως ας πούμε, εάν το φερμουάρ έσπασε. Σε αυτήν την περίπτωση αξίζει τον κόπο να αντικαταστήσετε το φερμουάρ αντί να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι τζιν.


Όταν αντικαθιστάτε ένα φερμουάρ σε τζιν θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το σπασμένο φερμουάρ πλήρως.Είναι ο μόνος τρόπος να τοποθετήσετε το νέο φερμουάρ.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
Τζιν με σπασμένο φερμουάρ
Νέο Φερμουάρ για το τζιν
Αφαιρέστε όλες τις ραφές από την αριστερή πλευρά του φερμουάρ.Θα χρειαστεί να ξηλώσετε την εξωτερική και την εσωτερική ραφή του φερμουάρ.
Αφαιρέστε όλες τις ραφές και από τη δεξιά πλευρά του φερμουάρ για να αφαιρέσετε πλήρως το φερμουάρ.Θα χρειαστεί να ξηλώσετε την εξωτερική και την εσωτερική ραφή του φερμουάρ.
Αφαιρέστε και τις υπόλοιπες εξωτερικές ραφές που συγκρατούν το φερμουάρ στη θέση του.
Κόψτε το νέο φερμουάρ στο μέγεθος του παλιού φερμουάρ.
Καρφιτσώστε την αριστερή πλευρά του φερμουάρ στην αριστερή πλευρά του τζιν.Η ταινία φερμουάρ θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την προηγούμενη ραφή.Ράψτε το φερμουάρ στη θέση του.


Γαζώστε την εξωτερική ραφή του φερμουάρ (εξώγαζο) χρησιμοποιώντας το ποδαράκι της μηχανής σας για φερμουάρ.Τα σημάδια από την προηγούμενη ραφή που ξηλώσατε θα σας καθοδηγήσουν.
Στην εσωτερική πλευρά του τζιν καρφιτσώστε τη δεξιά πλευρά του φερμουάρ στη δεξιά πλευρά του τζιν.
Ράψτε δύο σειρές γαζιών στο φερμουάρ με το ποδαράκι της μηχανής σας για φερμουάρ.
Γαζώστε την εξωτερική ραφή του φερμουάρ (εξώγαζο) χρησιμοποιώντας το ποδαράκι της μηχανής σας για φερμουάρ.Τα σημάδια από την προηγούμενη ραφή που ξηλώσατε θα σας καθοδηγήσουν.


Γαζώστε τη ζώνη της μέσης και κλείστε μέσα την άκρη του φερμουάρ στο εσωτερικό με εξώραφο.
Ελέγξτε αν το φερμουάρ σας λειτουργεί.
Η εσωτερική ραφή μπορεί να μην είναι πολύ καλή, αλλά κανείς δεν θα το δει.
Αυτό ήταν. Το αγαπημένο σας τζιν είναι έτοιμο να το φορέσετε και να το χαρείτε.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER