ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα

ANIMAL PRINT DRESS

ANIMAL PRINT DRESS
Ράψτε αυτό το εκπληκτικό ANIMAL PRINT DRESS φόρεμα, το οποίο απλά αποτελείται από δύο σχεδόν πανομοιότυπα κομμάτια
που έχουν έναν εύκολο λαιμό και δεν χρειάζεται να προσθέσετε πένσες ή άλλες λεπτομέρειες καθώς αυτό γίνεται με την προσθήκη μίας ζώνης. Μας προσφέρεται από το περιοδικό www.sewmag.co.uk και την Amanda Walker. Αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για πάρτι!
Χρειάζεστε
Ύφασμα, 2,2 μέτρα (πλάτος 150εκ)
Οδηγός κοπής
Σημείωση: Αρχίστε με τη μέτρηση της περιφέρειας.
Φόρεμα: κόψτε δύο ορθογώνια 1.05μ. (=το μισό της μέτρησης της περιφέρειας + 80 cm)
Λαιμόκοψη: ρέλι 5 cm x 72 cm<
Ζώνη: Κόψτε μία λωρίδα 12εκ x 1,4μ
Επιτρεπόμενο περιθώριο ραφής 1,5 cm εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
1 Κόψτε όλα τα κομμάτια σύμφωνα με τον οδηγό κοπής. Διπλώστε ένα κομμάτι του φορέματος στο μισό κατά μήκος, με τις καλές πλευρές μαζί και μεταφέρετε τα σημάδια επάνω σε αυτό, όπως υποδεικνύεται στο διάγραμμα, σχεδιάζοντας την μπροστινή λαιμόκοψη. Επαναλάβετε για το δεύτερο κομμάτι, αυτή τη φορά σχεδιάζοντας την πίσω λαιμόκοψη. Κόψτε και τα δύο κομμάτια του φορέματος.
2 Τοποθετήστε τα μπροστινά και τα πίσω κομμάτια καλές πλευρές μαζί, συνδυάζοντας τις ραφές του ώμου και του άνω μανικιού. Καρφιτσώστε, ράψτε και, στη συνέχεια, σιδερώστε τις ραφές ανοιχτές. Διπλώστε την λαιμόκοψη στο μισό, με τις καλές πλευρές μαζί και, στη συνέχεια, ράψτε τη στενή πλευρά. Διπλώστε τον προκύπτοντα κύκλο κατά το ήμισυ κατά μήκος με τις ανάποδες πλευρές μαζί και σιδερώστε.
3 Τακτοποιήστε τη ραφή σύνδεσης της λαιμόκοψης στο κέντρο της πίσω πλευράς του λαιμού, ευθυγραμμίζοντας τις ακατέργαστες άκρες και τεντώνοντας ελαφρώς την λαιμόκοψη. Ράψτε γύρω με ένα περιθώριο ραφής 1 εκ, και στη συνέχεια τακτοποιήστε όλες τις ακατέργαστες άκρες. Σιδερώστε την ραφή προς τα κάτω έτσι ώστε το η λαιμόκοψη να είναι ίση με τον λαιμό του κυρίου φορέματος.
4 Τοποθετήστε την εμπρός και πίσω καλή πλευρά μαζί. Ταιριάξτε και καρφιτσώστε μαζί το κατώτερο μανίκι και τις πλευρικές ραφές, στη συνέχεια, ράψτε με μια συνεχή ραφή. Ψαλιδίστε το περιθώριο ραφής σε 7,5 χιλιοστά και τακτοποιήστε κατά μήκος της καμπύλης του κάτω άκρου. Γυρίστε 3 εκατοστά και τις δύο μανσέτες μανικιών και τη γραμμή στριφώματος, σιδερώστε και έπειτα ράψτε.
5 Διπλώστε τη λωρίδα ζώνης στη μέση κατά μήκος, με τις καλές πλευρές μαζί και, στη συνέχεια, κόψτε κάθε άκρη σε γωνία. Ράψτε τις ακατέργαστες άκρες με μια ραφή 1 cm, αφήνοντας ένα κενό στο κέντρο. Κόψτε τον όγκο από τις γωνίες, στη συνέχεια, γυρίστε τη ζώνη με την καλή πλευρά έξω από το κενό. Σπρώξτε τις γωνίες και, στη συνέχεια, σιδερώστε πριν ράψετε και κλείσετε το κενό.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER