ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΦΗ

ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΦΗ
Αυτή η φούστα είναι τόσο ευπροσάρμοστη ώστε να ταιριάζει σε πολλά μεγέθη και μπορείτε να την φορέσετε ακόμα και έχετε σημαντική αυξομείωση βάρους. Είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη καθώς υπάρχει μόνο μία ραφή να ράψετε και δεν υπάρχει φερμουάρ ή φινίρισμα άκρων! Αν σηκώσεις την επικάλυψη υπάρχει ένα στρώμα κάτω από το οποίο δεν διακρίνεται τίποτα.
Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες για να ράψετε τη δική σας φούστα με μία μόνο ραφή!
Είχα μια ιδέα για μια κρουαζέ κλος φούστα που την επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου κάποιο διάστημα. Ήθελα να φτιάξω μια φούστα που να ήταν εύκολη στο ράψιμο, και ταυτόχρονα ευπροσάρμοστη ώστε να μπορώ να την φορέσω πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη μου. Τώρα πιστεύω πως είμαι σε θέση να κάνω το tutorial για αυτήν την κρουαζέ φούστα με μία ραφή!
Ακόμη και αν σηκώσω το τμήμα της επικάλυψης της φούστας, τίποτα δεν φαίνεται από κάτω! Φορούσα αυτήν την φούστα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου όταν άλλαζα βάρος συνεχώς, και συνεχίζω να την φοράω ακόμα και τώρα μετά τον τοκετό, που εξακολουθώ να αλλάζω βάρος συνεχώς.
Η φίλη μου και εγώ φορούσαμε την ίδια φούστα, παρόλο εγώ ήμουν έγκυος και η φίλη μου δεν ήταν. Οι μετρήσεις της μέσης μας είναι τελείως διαφορετικές, αλλά επίσης μπορούσαμε να φοράμε την ίδια φούστα. Είναι μια μαγική ευπροσάρμοστη σε μέγεθος φούστα!
Μπορείτε να παίξετε με το μήκος για μια διασκέδαση maxi, midi, ή μίνι φούστα. Αυτές που προτιμούν την ευκολία κάνουν μία μίνι φούστα ή κάποια στο μήκος του γόνατου. Το πρόβλημα με τις μακρύτερες φούστες είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ ύφασμα, που είναι δύσκολα να το διαχειριστείς.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
3-5 μέτρα από κάποιο πλεκτό ύφασμα, όπως ένα μείγμα spandex με φανέλα.
Ψαλίδι
Μεζούρα
Σαπουνάκι σημαδέματος
Ραπτομηχανή
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
Τοποθετήστε μια μεζούρα στο κέντρο της μέσης σας πίσω και αφήστε την να κρεμάσει κάτω. Αποφασίστε πόσο μήκος θέλετε να είναι η φούστα σας και σημειώστε τη μέτρηση αυτή. Αυτή είναι η μέτρηση του ύψους της φούστας.
Μετρήστε τη μέση σας ή εκεί που θέλετε να καθίσει η φούστα σας. Τυλίξτε την μεζούρα γύρω από τη μέση σας και βεβαιωθείτε ότι είναι παράλληλη με το έδαφος. Αυτή είναι η μέτρηση της μέσης σας.
Βρείτε την ακτίνα σας για τον εσωτερικό κύκλο της μέσης ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ, ή το διάγραμμα που περιλαμβάνεται στο τέλος της ανάρτησης.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΠΗΣ
Χρησιμοποιήστε αυτό το σχήμα για να σχεδιάσετε το πατρόν της φούστας σας. Θα χρειαστεί να κόψετε δύο ίδια κομμάτια από το ύφασμα σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι το ένα είναι καθρέφτης του άλλου. Χρησιμοποιήστε τις μετρήσεις που βρήκατε για να αποκτήσετε μια προσαρμοσμένη φούστα που ταιριάζει στο σώμα σας!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΑΨΙΜΑΤΟΣ
Ράψτε τη μεγάλη ραφή με ένα ζιγκ-ζαγκ γαζί και με τις καλές πλευρές μαζί.
Σιδερώστε το περιθώριο ραφής στη μία πλευρά.
Χρησιμοποιήστε μια ευθεία βελονιά για να ράψετε το περιθώριο ραφής στη μία πλευρά της μέσης και του ποδόγυρου.
Μην τελειώσετε τα στριφώματα. Το πλεκτό ύφασμα δεν ξεφτίζει.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΣΑΣ:
Βρείτε τη ραφή και βάλτε την στη μία πλευρά της μέσης σας και κρατήστε την εκεί.
Πιάστε την πλευρά που θα πάει εμπρός και αγκαλιάστε με αυτή το σώμα σας σε όλη τη διαδρομή μέχρι να συναντήσετε την ραφή. Κρατήστε τη ραφή και την τυλιγμένη πλευρά με το ένα χέρι στη μία πλευρά της μέσης σας.
Πιάστε την άλλη πλευρά και τυλίξτε την γύρω από την πλάτη σας μέχρι να συναντηθεί και αυτή με τη ραφή.
Δέστε τώρα τις δύο άκρες σε ένα φιόγκο ή κόμπο.
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER