ΜΕΝΟΥ

Κυριακή

ΕΥΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

ΕΥΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Φόρεμα πιο εύκολο ή πιο κομψό από αυτό το ΕΥΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, δεν θα βρείτε.
Φτιαγμένο με λιγότερο από δύο μέτρα υφάσματος, αυτό το εύκολο tutorial για ίσιο φόρεμα είναι ο τέλειος οδηγός για να δημιουργήσετε ένα φόρεμα που δείχνει ακριβό, χωρίς όμως να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό το κλασικό φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και δείχνει εξαιρετικό με ψηλοτάκουνα πέδιλα το καλοκαίρι και χοντρό καλσόν το χειμώνα.
Κολακεύει οποιοδήποτε σχήμα σώματος, αυτό το γρήγορο και εύκολο tutorial είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κομψό φόρεμα για το επόμενο σας γεγονός σε ελάχιστο χρόνο. Φέτος, δημιουργήστε ένα κομψό και κλασικό φόρεμα που σίγουρα θα σας γεμίσει φιλοφρονήσεις, με αυτό το δωρεάν tutorial ραπτικής.
ΡΑΒΩ ΕΥΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ.
Κάθε χρόνο για τα γενέθλιά μου, μου αρέσει να ράβω ένα νέο φόρεμα. Έτσι λίγο πριν από τα γενέθλιά μου πήγα μία βόλτα στα αγαπημένα μου υφασματάδικα και βρήκα αυτό το πανέμορφο πολυτελές πολυεστερικό της Δαλματίας. Το κοίταζα και ήξερα ότι θα ήταν τέλειο για ένα απλό ίσιο φόρεμα. Εν πάση περιπτώσει, και αφού τα γενέθλιά μου πλησίαζαν, αποφάσισα ότι πρέπει να το ράψω άμεσα.
Υλικά:
1 ή 1 1/4 μέτρα, 1,50 φάρδος (εάν το ύφασμα σας είναι 1,20 φάρδος, θα χρειαστείτε πιθανώς 2 μέτρα)
Κλωστή που να ταιριάζει
Ραπτομηχανή
Καρφίτσες
Ψαλίδι
Οδηγίες:
Πάρτε το ύφασμα σας και διπλώστε και τις δύο πλευρές προς τα μέσα ώστε να αγγίζουν η μία πλευρά την άλλη, όπως φαίνεται. Τώρα και στις δύο εξωτερικές άκρες πρέπει να υπάρχει τσάκιση.
1. Αρχικά, κόψτε το μπροστινό μέρος του φορέματος. Χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον ίσιο φόρεμα ή μια εφαρμοστή μπλούζα και μια πένσιλ φούστα ως πατρόν, αναδιπλώνοντάς τα στο μισό και τοποθετώντας τα στην διπλωμένη άκρη (τσάκιση). Κόψτε γύρω από αυτά, προσθέτοντας ένα περιθώριο ραφής 1,2 εκ. Επαναλάβετε για το πίσω μέρος του φορέματος, κάνοντας το ντεκολτέ μερικά εκατοστά ψηλότερο. Στη συνέχεια, κόψτε τα 2 μανίκια και από ένα καθάρισμα λαιμόκοψης για εμπρός και πίσω (κόψτε το βάθος του ντεκολτέ του καθαρίσματος ακριβώς όπως κάνατε τα ντεκολτέ του φορέματος στο εμπρός και πίσω, αλλά κάνοντας τα 5 εκ μικρότερα σε πλάτος, ώστε να πρέπει να τεντώνουν όταν ραφτούν το φόρεμα).
2. Στη συνέχεια, πάρτε τα μπροστινά και πίσω μέρη και, με τις καλές πλευρές μαζί, τα ράψτε μαζί στους ώμους.
3. Τώρα προσαρτήστε τα μανίκια. Ευθυγραμμίστε την κορυφή του μανικιού με την ραφή του ώμου του φορέματος (καλές πλευρές μαζί) και, στη συνέχεια, καρφιτσώστε τα μαζί. Στη συνέχεια, ράψτε με μια ευθεία βελονιά κατά μήκος της κορυφής του μανικιού, τοποθετώντας το στο φόρεμα. Επαναλάβετε για το δεύτερο μανίκι.
4. Αφού συνδέσετε και τα δύο μανίκια, ράψτε το εμπρός και το πίσω (καλές πλευρές μαζί) από την εσωτερική ραφή του μανικιού ως το κάτω μέρος του φορέματος.
5. Πάρτε τα δύο σας κομμάτια του καθαρίσματος της λαιμόκοψης και, με τις καλές πλευρές μαζί, ράψτε τα μαζί στις άκρες. Θα πρέπει τώρα να αποτελέσουν έναν κύκλο.
6. Τοποθετήστε το καθάρισμα λαιμόκοψης στο φόρεμα με τις καλές πλευρές μαζί, ταιριάζοντας τις πλευρικές ραφές του καθαρίσματος με τις ραφές των ώμων του φορέματος. Στη συνέχεια, τεντώστε το καθάρισμα και στερεώστε το με καρφίτσες ομοιόμορφα κατά μήκος του ντεκολτέ. Ράψτε όλο το λαιμό γύρω με μια ευθεία βελονιά. Στη συνέχεια, κόψτε τα περισσεύματα των περιθωρίων ραφής και γυρίστε το καθάρισμα μέσα στο φόρεμα και σιδερώστε το στη θέση του.
7. Κάνετε μία εξωτερική ευθεία φαρδιά βελονιά γύρω από ολόκληρο το λαιμό, στερεώνοντας το καθάρισμα στο εσωτερικό του φορέματος. Ακολούθως, δοκιμάστε το φόρεμα και καθορίστε το επιθυμητό μήκος του φορέματος σας και των μανικιών, και κάνετε τα στριφώματα.
Και τελειώσατε!
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER