ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΡΟ ΦΑΝΕΛΕΝΙΟ ΦΟΡΕΜΑ

 ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΡΟ ΦΑΝΕΛΕΝΙΟ ΦΟΡΕΜΑ
Αποκτήστε ένα κομψό στυλ με ένα καρό φανελένιο φόρεμα και μία πασμίνα ριγμένη στους ώμους, δεμένη με ζώνη στην μέση. 
Είναι τόσο κολακευτικό όσο και ζεστό. Αυτό το φόρεμα είναι το αποτέλεσμα μεταποίησης δύο καρό πουκαμίσων και εδώ θα σας δείξουμε πώς να το δημιουργήσετε. 
Χρησιμοποιώντας δύο πουκάμισα διαφορετικού μεγέθους, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το φόρεμα που φτάνει ως το γόνατο που είναι αρκετά ζεστό για το χειμώνα, αλλά είναι ακόμα αρκετά ελαφρύ για το φθινόπωρο και την άνοιξη. Το καλύτερο μέρος για αυτό το διασκεδαστικό έργο ανασχεδιασμού είναι ότι αυτό το ένδυμα μπορεί να φορεθεί ως φόρεμα ή ανοικτό ως μακριά ζακέτα πάνω από το αγαπημένο σας μπλουζάκι.
Αν αγαπάτε την τάση των 90's με τα φανελένια σύνολο όσο και εγώ, τότε θα αγαπήσετε αυτό το εύκολο καρό φανελένιο φόρεμα! Το φόρεμα αυτό από δύο λινά πουκάμισα έκανε τεράστια εντύπωση το περασμένο καλοκαίρι και αποφάσισα να το επαναλάβω με φανελένια πουκάμισα! Καθώς έρχονται περισσότερο δροσερές ημέρες, σκέφτηκα ότι ένα τέτοιο κατασκευασμένο από φανέλα μπορεί να φορεθεί μόνη του και με τακούνια για μία πιο εξελιγμένη εμφάνιση ή να φορεθεί σαν ζακέτα με το αγαπημένο μου τζιν και μπλουζάκι!
Για να αναδημιουργήσετε αυτό το φόρεμα, θα χρειαστείτε δύο φανελένια πουκάμισα. Χρησιμοποίησα ένα small και ένα XXL. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μεγέθη του ταιριάζουν στο δικό σας μέγεθος. Χρησιμοποιώντας την παρακάτω εικόνα ως οδηγό, θα φτιάξετε αυτό το φανελένιο φόρεμα σε 2 βήματα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.
ΠΡΩΤΟ
Τοποθετήστε τα δύο πουκάμισα μαζί όπως βλέπετε στην εικόνα και αποφασίστε το επιθυμητό μήκος. Όπως είναι τοποθετημένα κόψτε το επάνω μέρος του δεύτερου πουκαμίσου στην περιοχή των ώμων μαζί με τα μανίκια. Μην μετακινήσετε τα πουκάμισα! Αυτή η γραμμή κοπής είναι η "νέα γραμμή της μέσης σας".
Έχοντας ως οδηγό για το φάρδος κάποιο άλλο δικό σας φόρεμα κόψτε από το πλάτος των πουκάμισων, ότι περισσεύει.
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Καρφιτσώστε τα δύο πουκάμισα μαζί στη γραμμή της μέσης και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν τα καρό, ράψτε τα δύο πουκάμισα μαζί στη μέση.
Ράψτε τις πλευρικές ραφές μαζί. Ξεκινήστε από τον καρπό και φτάστε μέχρι τη μασχάλη. Στην συνέχεια ράψτε κατά μήκος των πλευρών του φορέματος.
Αυτό είναι. Δεν χρειάζεται στρίφωμα, καθώς κρατήσαμε το αρχικό στρίφωμα και δεν χρειάστηκαν πολλές τροποποιήσεις στο επάνω, καθώς το επάνω πουκάμισο φρόντισα να είναι στο μέγεθος μου.
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER