ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΣΥΝΟΛΟ BOHO

ΣΥΝΟΛΟ BOHO
Λοιπόν, τώρα ένα φανταστικό κοστούμι το καλοκαίρι!
Συμπληρωμένο με έθνικ κοσμήματα, σανδάλια και λαιμόκοψη στρογγυλή, θα σας γίνει απαραίτητο αλλά και το πιο αγαπημένο κομμάτι στις διακοπές σας.
Νομίζω ότι πολλές από εσάς θα ήθελαν αυτές τις εμφανίσεις, ειδικά δεδομένου ότι είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε σωματότυπο, οποιουδήποτε μεγέθους! Λοιπόν, το καλύτερο μέρος είναι ότι δημιουργώντας αυτά τα μοντέλα η διαδικασία δεν είναι καθόλου περίπλοκη, και ούτε θα πάρει πολύ χρόνο. Με τη βοήθεια της παρούσας ανάρτησης, ακόμη και ένας αρχάριος θα αντεπεξέλθει σε αυτά.
Ας ξεκινήσουμε με το παντελόνι. Αυτά είναι τα λεγόμενα ανατολικά σαλβάρια. Μια απολύτως απλή κοπή, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επιλέξτε ένα μαλακό ύφασμα! Αυτό μπορεί να είναι βισκόζη, μερσεριζέ βαμβάκι, λινό ...
Η κατασκευή του παντελονιού δίνεται στο παρακάτω σχήμα. Είναι σαφές τι εννοούμε χωρίς λέξεις. Οι υπολογισμοί δίνονται για τα μεγέθη 92-104cm στην περιφέρεια, αν όμως το μέγεθος σας είναι μεγαλύτερο, αυξήστε το πλάτος του σχεδίου.
Στην μέση μπορείτε να βάλετε λάστιχο, ή μία φαρδιά ελαστική ζώνη, ακόμα μπορείτε να ράψετε μία ζώνη από το ίδιο ύφασμα.
Αν χρειάζεστε περισσότερες οδηγίες μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ανάρτησηςΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
Τώρα προχωρούμε στην μπλούζα. Μία χαλαρή, με μανίκια ή χωρίς, και σφήνες στις πλευρικές ραφές, οι οποίες δείχνουν ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ και άνεση στην εμφάνιση μας, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν μια συγκεκριμένη έκφραση ελευθερίας.
Η μπλούζα είναι κατασκευασμένη από λεπτό λινό ή λεπτό μεταξωτό πλεκτό ύφασμα, το οποίο μας προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην καλοκαιρινή ζέστη, αλλά είναι πολύ διαφανές και επομένως θα πρέπει να φορεθεί με ένα τοπ. Μπορείτε όμως να επεξεργαστείτε μαζί, την λαιμόκοψη της μπλούζας και του τοπ (σαν ένα κομμάτι) και να ράψετε δύο ρούχα που θα τα φορέσετε το ένα πάνω στο άλλο.
Το νέο πατρόν δημιουργείται και βεβαίως οι αλλαγές γίνονται πάνω στο βασικό πατρόν μπλούζας.
Μια σφήνα εισάγεται στις πλαϊνές ραφές από το σημάδι και κάτω.
Η σφήνα είναι ένα τετράγωνο υφάσματος διπλωμένο διαγώνια, που οι δύο του συνεχόμενες πλευρές ράβονται στις πλαϊνές ραφές του εμπρός και πίσω κομματιού. Ούτε και εδώ χρειάζονται πολλά λόγια καθώς οι εικόνες μιλούν μόνες τους.
========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER