ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΟΜΨΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ
Όταν ξεκινάτε να φτιάχνετε τα ρούχα σας, μπορεί να αισθάνεστε πολύ αγχωμένη.
 Για να βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τον φόβο σας και να ξεκινήσετε, το σημερινό άρθρο για μια κομψή και εύκολη στον σχεδιασμό και εκτέλεση μπλούζα, είναι αφιερωμένο σε εσάς! 
Η σημερινή μπλούζα μπορεί να γίνει με 3 βήματα που μπορούν εύκολα να ακολουθηθούν χωρίς να υπάρχουν περίπλοκες κοπές και ραφές.
Αυτό το κομψό σχέδιο μπλούζας είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης. Οι καθαρές γραμμές και το απλό σχήμα της, σας διευκολύνουν να την προσαρμόσετε ακόμα περισσότερο σε αυτό που μπορεί να έχετε κατά νου, αν θέλετε.  Μου αρέσει το πώς αυτό η μπλούζα ενώ είναι τόσο απλή, μοιάζει σαν ένα πιο περίπλοκο σχέδιο, όταν την φοράτε.
Έχω κάνει αυτήν την μπλούζα σε διάφορα χρώματα και έχει γίνει ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μου κομμάτια της ντουλάπας μου. Μπορείτε να το συνδυάσετε σε μια ψηλόμεση φούστα ή να το φορέσετε με το τζιν σας. Το μήκος του σχεδιασμού το καθιστά επίσης ιδανικό για να συνδυαστεί με κολάν και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι κρύβει μια φουσκωμένη κοιλιά αποτέλεσμα κάποιων λουκούλλειων γευμάτων.
Εν ολίγοις, πραγματικά, λατρεύω αυτή την μπλούζα. Τώρα ας δούμε πως μπορούμε να σχεδιάσουμε, να κόψουμε και να ράψουμε αυτήν την κομψή μπλούζα!
ΠρομΗθειες
1 μέτρο ύφασμα
Ψαλίδι υφάσματος
Ραπτομηχανή
Χάρακας
Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη αυτή η κομψή σχεδίαση μπλούζας , δημιούργησα εκτυπώσιμες οδηγίες για να σας οδηγήσω σε κάθε βήμα.
Δεν ξέρω για σας, αλλά συχνά όταν εργάζομαι σε ένα έργο, ενοχλούμαι όταν πρέπει να ελέγξω τον φορητό υπολογιστή μου για το επόμενο βήμα. Πείτε με παλιομοδίτισα, αλλά μου αρέσει να κρατώ τα πάντα τακτοποιημένα και οργανωμένα όταν δουλεύω.
Πώς να φτιάξετε αυτό το κομψό σχέδιο μπλούζας.
ΒΗΜΑ 1
Κόβετε 2 τετράγωνα κομμάτια υφάσματος 90 Χ 90 εκ.
ΒΗΜΑ 2
Τοποθετείτε το ένα κομμάτι επάνω στο άλλο, με τις καλές πλευρές μαζί και γαζώνετε τους ώμους, αφήνοντας ενδιάμεσα ένα κενό 35 εκ για την λαιμόκοψη. Κατεβαίνετε εκατέρωθεν 23 εκ, αφήνοντας κενά τα σημεία για τις μασχάλες και γαζώνετε τις πλαϊνές ραφές.
ΒΗΜΑ 3
Τελειώνετε την λαιμόκοψη, τις μασχάλες και το στρίφωμα, είτε χρησιμοποιώντας ρέλι, είτε γυρίζοντας από 0,5 εκ δύο φορές αυτά τα σημεία και γαζώνοντας με ευθεία ραφή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αν το ύφασμα σας είναι ελαστικό όπως το ζέρσεϊ που δεν ξεφτά, μπορείτε να παραλείψετε τελείως το γάζωμα.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER