ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑ - ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

 
ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑ - ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
Αν τώρα ξεκινάτε να μαθαίνετε πώς να ράψετε μια φούστα μπορεί να είστε τρομοκρατημένες.
 Να είστε όμως σίγουρες ότι αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στο πώς να κάνετε μια απλή maxi φούστα σε χρόνο μηδέν.
Αυτή η φούστα είναι τόοοοσο εύκολη στην κατασκευή της. Στην πραγματικότητα πρόκειται μόνο να ράψετε μια και μοναδική ραφή! Αυτό που σημαίνει για εσάς είναι ότι αυτό το έργο είναι πραγματικά εξαιρετικά γρήγορο για να το κάνετε και είναι απολύτως ιδανική για τον κάθε αρχάριο.
Αλλά ας επιστρέψουμε στο σημερινό έργο. Αυτή η DIY maxi φούστα είναι τέλεια για σχεδόν κάθε καλοκαιρινό γεγονός που μπορείτε να σκεφτείτε. Φτιάξτε τη από ένα πανέμορφο πολυτελές ύφασμα για μια νυχτερινή εμφάνιση ή από διαφανή δαντέλα για μια σούπερ-σέξι εμφάνιση στην παραλία.
Όσο για μένα, προτιμώ την άνεση και την εμφάνιση ενός καλού πλεκτού υφάσματος. Αν δεν έχετε κοπτοράπτη ή δεν ξέρετε πώς να δουλεύετε με τα ελαστικά υφάσματα, μην αγχώνεστε. Θα σας δείξω έναν απλό τρόπο σχετικά με αυτό.
Προμήθειες:
10 εκ φάρδος μαύρο μεγάλο λάστιχο
1,25 μέτρα πλεκτό ύφασμα (ή με όποιο άλλο ύφασμα προτιμάτε)
Μεζούρα
Ραπτομηχανή
Πώς να ράψετε την φούστα βήμα προς βήμα
Ξεκινήστε τοποθετώντας το 10 εκ φάρδος μαύρο μεγάλο λάστιχο γύρω από τη μέση σας. Ειλικρινά, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τη μέτρηση αν δεν θέλετε.
Στερεώστε το λάστιχο σας έτσι ώστε να είναι ωραίο και άνετο (αλλά όχι σφιχτό για να προκαλέσετε άσχημα εξογκώματα στη μέση σας) και ράψτε τα άκρα μαζί κάνοντας έναν κύκλο.
Ρυθμίστε τον κύκλο σας στην άκρη και βγάλτε το ύφασμα. Διπλώστε το ύφασμα σας στο μισό κατά μήκος. Στη συνέχεια, πάρτε την μία πλευρά του υφάσματος και επικαλύψτε με αυτό την απέναντι πλευρά μερικά εκατοστά. Αυτό δημιουργεί ένα όμορφο μικρό ντραπάρισμα και μία πλάγια σχισμή στη φούστα σας.
Συμβουλή: Όσο περισσότερο ύφασμα επικαλύπτετε, τόσο πιο συντηρητικό θα είναι το κρουαζέ της diy maxi φούστας. Για παράδειγμα: θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια αποκαλυπτική και εξαιρετικά σέξι σχισμή που να φτάνει μέχρι τη μέση σας παρακάμπτοντας αυτό το βήμα εντελώς. Αν πάλι θέλετε μία εξαιρετικά συντηρητική στην εμφάνιση maxi φούστα, επικαλύψτε το ύφασμα σας έως ότου σχεδόν διπλωθεί σε τρίτα.
Μόλις το ύφασμα σας επικαλυφθεί μερικά εκατοστά, ασφαλίστε το στην θέση του με καρφίτσες.
Τώρα, σπρώξτε το λάστιχο σας μέσα στο ύφασμα σας. Τεντώστε το και καρφιτσώστε το στο ύφασμα.
Το τελευταίο σας βήμα είναι να ράψετε το ύφασμα στο λάστιχο σας. Τεντώστε το λάστιχο σας ενώ ράβετε και χρησιμοποιήστε μια ζιγκ-ζαγκ βελονιά ώστε το ύφασμα σας να τεντωθεί περισσότερο και να αποφύγετε τυχόν "φουσκωμένες" ραφές. Τώρα φορέστε την νέα σας DIY maxi φούστα και χαρείτε την!
Αν η φούστα σας είναι πολύ μακριά, απλώς κόψτε την περίσσεια από το κάτω μέρος. Το πλεκτό συνήθως δεν ξεφτά και έτσι συχνά παραλείπω τα στριφώματα.
============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER