ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

15 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΡΟΝ ΦΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

15 δωρεάν πατρόν φούστας για κορίτσια
Μου αρέσει πολύ να ράβω φούστες για κοριτσάκια. Μου δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης καθώς το ράψιμο τους είναι τόσο εύκολο να ολοκληρωθεί και βεβαίως σε ελάχιστο χρόνο. 
Δηλαδή εύκολα και γρήγορα. Είναι επίσης πάρα πολύ υπέροχα έργα ραπτικής για αρχάριους, αφού συνήθως δεν περιλαμβάνουν περίπλοκες τακτικές στο ράψιμο. Έτσι, αν έχετε κάποια μικρά κοριτσάκια στο περιβάλλον σας ή στο σπίτι σας ή αν έχετε προσκληθεί σε κάποιο πάρτι γενεθλίων ενός μικρού κοριτσιού, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ράψετε μία φούστα με τα χεράκια σας και να την προσφέρετε ως δώρο! Μπερδέψτε και ταιριάξετε ζωηρά χρώματα στα υφάσματα και ράψτε φανταχτερά ρούχα, προσθέστε ένα απλό μπλουζάκι ή top και το καλοκαιρινό σετ είναι έτοιμο. Φαντασία να έχετε και οι επιλογές είναι ατελείωτες!
΄ Βρήκα αυτά τα πραγματικά ενδιαφέροντα δωρεάν πατρόν στην ιστοσελίδα https://sewcraftyme.com/. Η ιστοσελίδα και βεβαίως οι οδηγίες είναι στα Αγγλικά, αλλά ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την γλώσσα, ο μεταφραστής της  Google είναι εξαιρετικά μεγάλη βοήθεια.
Βρείτε τα πατρόν και τις οδηγίες εδώ.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER