ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΕΠΛΟΥΜ ΣΑΚΑΚΙ – ΓΙΛΕKΟ Ή ΤΟΠ

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΕΠΛΟΥΜ ΣΑΚΑΚΙ – ΓΙΛΕKΟ Ή ΤΟΠ
Τα ιδιαίτερα στοιχεία που έχει αυτό το τοπ, είναι το εφαρμοστό μπούστο με ένα σαγηνευτικό ντεκολτέ "καρδιά" και βεβαίως το πέπλουμ στην μέση, στοιχεία που το καθιστούν εξαιρετικά κομψό και θηλυκό.

Δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν για μεγέθη (Ευρωπαϊκό) 36, 40, 44.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δωρεάν εκτυπώσιμα πατρόν για να ράψετε αρκετά ρούχα για το καλοκαίρι.   Οι κομψές γραμμές που οριοθετούν το σύμβολο της αγάπης – είναι το αιώνιο αγαπημένο θέμα στις συλλογές των σχεδιαστών. Ο κόσμος της μόδας αναζητά συνεχώς νέα φετίχ. Αλλά η καρδιά πάντα κρατά τα σκήπτρα.
Με το ίδιο πατρόν μπορείτε να ράψετε ένα καλοκαιρινό σακάκι με κοντό μανίκι, ένα κομψό πέπλουμ γιλέκο ή ένα τοπ. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μία φούστα κάτω και να το κάνετε φόρεμα.
Μπορείτε να τοποθετήσετε φερμουάρ στο κέντρο του μπροστινού μέρους, να το κρύψετε στο πλάι ή να το μετακινήσετε προς τα πίσω στην πλάτη. Ακόμα αντί φερμουάρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουμπιά.  Υπάρχουν πολλές επιλογές. Και όλες είναι εξαιρετικές.
Μια μικρή τσάντα θα κάνει το μοντέλο πιο αυστηρό για αυτό μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο. Αν δεν χρησιμοποιήσετε το μανίκι, το ρηχό, αλλά φαρδύ ντεκολτέ της πικάντικης μορφής " καρδιά " αμέσως σας θυμίζει "femme fatale". 
 - πέπλουμ. Το μήκος από τη μέση στο μπροστινό μέρος είναι 12 cm, στο πίσω μέρος - 22 cm. Οι στρογγυλεμένες άκρες των συγκλινόντων κομματιών αποτελούν τη δεύτερη καρδιά, ενισχύοντας το χαρακτήρα του μοντέλου.
Ωστόσο, ένα τοπ χωρίς ραφή κατά μήκος του μπροστινού μέρους δεν θα είναι λιγότερο εντυπωσιακό και χρήσιμο.
Τα απλά τοπ μοντέλα είναι γνωστά για την κομψότητα και τη μεταβλητότητα τους. Με αυτά μπορείτε να φορέσετε μια ποικιλία αξεσουάρ.  Συμπληρώστε την εικόνα με ένα κομψό κολιέ ή κάποιο κρεμαστό κόσμημα. Όποιο μοντέλο και αν επιλέξετε - θα φαίνεται περισσότερο εντυπωσιακό και μοντέρνο με την προσθήκη των διαφόρων απαραίτητων αξεσουάρ.
========

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER