ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ T-SHIRT - ΜΕΘΟΔΟΣ 2Η

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ T-SHIRT - ΜΕΘΟΔΟΣ 2Η
Μάθετε πως με απλά βήματα μπορείτε για να σχεδιάσετε ένα t-shirt στα μέτρα σας!
Εάν ενδιαφέρεστε τα ρούχα σας να είναι προσαρμοσμένα στο σώμα σας, πρέπει να μάθετε πώς να σχεδιάζετε πατρόν! Αν σας φαίνεται μια δύσκολη υπόθεση η οποία πρέπει να αφεθεί στους επαγγελματίες, είμαι εδώ για να σας πω ... δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε με απλά βήματα να σχεδιάζετε το δικό σας, αποκλειστικά στα μέτρα σας μπλουζάκι!
ΕΜΠΡΟΣ
Βήμα 1 - Καθορισμός σημείων αναφοράς
Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χαρτί κάπως μεγάλο ώστε να είναι αρκετό για να σχεδιάσετε το μπλουζάκι σας. Σχεδιάστε μια ορθή γωνία κάτω αριστερά. Χρησιμοποιώντας μια μεζούρα, μετρήστε από τη φυσική γραμμή της μέσης σας μέχρι το κέντρο του λαιμού σας και καταγράψτε αυτή τη μέτρηση.
Σημειώστε αυτήν την μέτρηση στην ορθή γωνία.
Βήμα 2 - Καθορίστε το σημείο ώμου
Βήμα 3 - Δημιουργία ραφής ώμου
Μετρήστε το πλάτος μεταξύ της κεντρικής εμπρός γραμμής και της εσωτερικής άκρης του ώμου σας, καταγράψτε αυτή την μέτρηση. Σχεδιάστε μια κάθετη γραμμή χρησιμοποιώντας το καταγεγραμμένο πλάτος μέτρησης. Στη συνέχεια, μετρήστε από το λαιμό ως την γραμμή της μέσης, καταγράψτε αυτή τη μέτρηση. Σημειώστε αυτή την απόσταση στην κάθετη γραμμή.
Μετρήστε τον ώμο και καταγράψτε αυτή τη μέτρηση. Σχεδιάστε σε κάθετη γραμμή χρησιμοποιώντας την απόσταση που μετρήσατε παραπάνω. Μετρήστε από το μπροστινό κέντρο της γραμμής μέσης έως το εξωτερικό σημείο του ώμου, καταγράψτε αυτήν τη μέτρηση. Σημειώστε το σημείο που μετρήθηκε παραπάνω και σχεδιάστε τη γραμμή για την ραφή του ώμου.
Βήμα 4 - Καθορίστε το πλάτος σώματος
Βήμα 5 - Καθορισμός μήκους πλευρικής ραφής
Μετρήστε στην περιοχή του στήθους από το κέντρο εμπρός έως την πλευρική ραφή, καταγράψτε αυτή τη μέτρηση. (Σημείωση: στο πληρέστερο μέρος του στήθους σας, συχνά κοντά στη θηλή).
Χρησιμοποιήστε αυτή την μέτρηση και σχεδιάστε μία κάθετη γραμμή.
Μετρήστε από το κέντρο εμπρός στην περιοχή της μέσης έως την πλευρική ραφή, καταγράψτε αυτή τη μέτρηση. Χρησιμοποιώντας αυτήν την μέτρηση σχεδιάστε μια κάθετη γραμμή στην γραμμή της μέσης.
Μετρήστε από τη γραμμή μέσης στην πλευρική ραφή μέχρι τον κάτω βραχίονα, καταγράψτε αυτή τη μέτρηση.
Σημειώστε αυτή τη μέτρηση στο πατρόν σας.
Ενώστε αυτό το σημείο με την κάθετη γραμμή μέσης.
Βήμα 6 – Ενώστε τα σημεία!

Ενώστε τα σημεία στην λαιμόκοψη και την μασχάλη και τελειώσατε!
==========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER