ΜΕΝΟΥ

Τρίτη

ΕΞΩΜΟ ΦΛΟΡΑΛ ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ

ΕΞΩΜΟ ΦΛΟΡΑΛ ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ
Αν είστε από αυτές που ψάχνουν κρυμμένους θησαυρούς και ευκαιρίες στα καταστήματα που πωλούν ρούχα με το κιλό, σήμερα σας έχουμε την ιδανική ανάρτηση.
Η συγγραφέας του άρθρου βρήκε το απόλυτα εύκολο για αρχάριους και απίστευτα φιλικό προς τον προϋπολογισμό φόρεμα και το μεταποίησε, καθιστώντας το φανταστική επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Ακόμη και αν είστε μεταξύ δεκαεπτά και πενήντα+, είναι σίγουρο ότι θα φανείτε εκπληκτική φορώντας ένα τέτοιο καλοκαιρινό φόρεμα.
Το αστείο με την μόδα είναι ότι, με κάποιο τρόπο, όλα έρχονται πίσω. Οι προηγούμενες μόδες ξαναγυρίζουν γιατί ως γνωστό, η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει.
Τι θα χρειαστείτε:
Φόρεμα
1 μέτρο λάστιχο, 5 εκ φάρδος
Βασικά εργαλεία και υλικά ραπτικής
Επίπεδο δεξιοτήτων: Αρχαρίων
Απαιτούμενος χρόνος: 20 – 30 λεπτά
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βήμα πρώτο - Δοκιμάστε το φόρεμα για να καθορίσετε πού θέλετε να είναι το ντεκολτέ. Χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό κόπτη, κόβετε το ντεκολτέ και τους ώμους από το φόρεμα, περίπου 2-3 εκ πάνω από την επιθυμητή τελική γραμμή.
Βήμα δεύτερο - Τελειώστε την ακατέργαστη άκρη του ντεκολτέ είτε με κοπτοράπτη, ή με ζιγκ ζαγκ ραφή ή για οικονομία χρόνου και ευκολία με καρικοψάλιδο. Διπλώστε την λαιμόκοψη 2 εκ προς την ανάποδη πλευρά και σιδερώστε, ράψτε κατά μήκος της κάτω τελειωμένης άκρης - αφήνοντας ένα άνοιγμα 5 εκ. Αυτό θα δημιουργήσει ένα περίβλημα για το ελαστικό σας.
Δεν έχετε κοπτοράπτη; Κανένα πρόβλημα. Αυτό θα προσθέσει περίπου 10 λεπτά στο χρόνο ραπτικής σας, αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Απλά αναδιπλώστε την ακατέργαστη άκρη του λαιμού μισό εκατοστό προς την ανάποδη πλευρά και σιδερώστε. Αναδιπλώστε ξανά 2 εκ προς την ανάποδη πλευρά και σιδερώστε και, στη συνέχεια, ράψτε κατά μήκος της κάτω διπλωμένης άκρης - αφήνοντας ένα άνοιγμα 5 εκ.
Βήμα τρίτο - Χρησιμοποιώντας μία παραμάνα στη μία πλευρά του λάστιχου σας, γλιστρήστε το μέσα στο 5 εκ άνοιγμα που έχετε αφήσει στο περίβλημα του ντεκολτέ. Τραβήξτε το λάστιχο μέσα σε όλο το περίβλημα του λαιμού. Τραβήξτε έξω τα άκρα επικαλύπτοντας 2 εκ μεταξύ τους και ράψτε χρησιμοποιώντας μια ζιγκ ζαγκ βελονιά. Τελειώστε με το ράψιμο του ανοίγματος των 5 εκ στο περίβλημα του λαιμού. Τέλος
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER