ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη

ΜΠΛΟΥΖΑ, ΤΟΥΝΙΚ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑ.

Μπλούζα, τουνίκ και φορεμα.
Αυτό είναι ένα πατρόν σε μορφή PDF άμεσης λήψης για αυτό το όμορφο γυναικείο φόρεμα, τουνίκ, ή μπλούζα.

Ένα εξαιρετικό πατρόν για καθημερινή χρήση κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Είναι προσφορά της ιστοσελίδας https://www.madeformermaids.com/
Στο πατρόν περιλαμβάνονται διάφορα είδη μανικιών, κοντό, μακρύ ή τρία τέταρτα. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το βάθος της λαιμόκοψης, η οποία θα πρέπει να τελειώσει με ρέλι. Αλλά και στο μήκος μας δίνει εναλλακτικές, αφού μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε κοντή μπλούζα, ίσια τουνίκ, τουνίκ κοντή εμπρός και μακριά πίσω, ακόμα και φόρεμα.
Με λεπτομερείς οδηγίες και φωτογραφικό υλικό που θα σας δείξει και θα σας διδάξει βήμα προς βήμα πώς να το ράψετε!
Για αυτήν την πανέμορφη γυναικεία μπλούζα, τουνίκ ή φόρεμα θα χρειαστεί να κατεβάσετε το πατρόν το οποίο διατίθεται σε μορφή PDF για άμεση λήψη Αυτό είναι πατρόν που σας δείχνει και θα σας διδάξει βήμα προς βήμα πώς να το ράψετε!
Δείτε το διάγραμμα μεγεθών για να επιλέξετε το μέγεθος σας. Λεπτομερείς, ακριβείς οδηγίες με πλήρεις έγχρωμες φωτογραφίες θα σας διδάξουν και να σας καθοδηγήσουν και είναι τέλειες για αρχάριες. Απαιτήσεις υφάσματος, συμβουλές, κόλπα και πολλά άλλα, περιλαμβάνονται στις οδηγίες του πατρόν!
Περιλαμβάνει 3 μεγέθη εκτύπωσης χαρτιού - χαρτί ΗΠΑ, χαρτί A4 και χαρτί Α0.
Για να αποκτήσετε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, εγγραφείτε στην ιστοσελίδα, προσθέστε στο καλάθι αγορών σας το πατρόν, το οποίο αποτελείται συνολικά από 43 σελίδες και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες λήψης και το πατρόν λίγο μετά την παραγγελία σας.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER