ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΦΟΥΣΤΑ

ΚΡΟΥΑΖΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΦΟΥΣΤΑ
Ιδανική κρουαζέ ασύμμετρη φούστα.
Ράψτε την με ένα ελαφρύ ύφασμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι και ένα κάπως βαρύτερο ύφασμα για τις μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.
Πρέπει να γνωρίζετε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν, προσφορά του περιοδικού https://www.lovesewingmag.co.uk/, περιέχει μόνο το πατρόν. Για να βρείτε τις οδηγίες ραφής, αγοράστε το τεύχος 57 του περιοδικού «Love Sewing».
Οι κρουαζέ φούστες είναι τόσο μα τόσο ευκολοφόρετες που έτσι απλά τις ρίχνεις επάνω σου, και που για τον λόγο αυτό έχουν γίνει οι αγαπημένες μου και δεν χάνω ευκαιρία να τις φοράω. Όπως ακριβώς και τα κρουαζέ φόρεματα, που απλά τα τυλίγεις γύρω από το σώμα και αισθάνεσαι τόσο άνετη και χαλαρή.
Και πόσο καλύτερη γίνεται αυτή η αίσθηση όταν μπορείτε να κάνετε μόνες σας μια DIY κρουαζέ φούστα τον εαυτό σας!
Τονίστε λοιπόν τις καμπύλες σας, δημιουργώντας μια κομψή κρουαζέ φούστα που είναι άνετη, casual και κομψή και που βεβαίως κολακεύει τη σιλουέτα σας.
Οι κρουαζέ φούστες είναι απαραίτητες για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, καθώς είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να είναι εύκολο να φορεθούν και προσφέρουν άνεση. Ο σχεδιασμός είναι τόσο κολακευτικός και μοντέρνος. Αυτό το πατρόν της κρουαζέ φούστας είναι το ιδανικό σχέδιο για να δημιουργήσετε την τέλεια φούστα που να ταιριάζει με οποιοδήποτε συγκεκριμένο ύφος ή τάση. Τα πάντα, από το χρώμα ως το μήκος μπορεί να εναλλάσσονται σε αυτό το πατρόν για να καλύψετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση αυτής της κλασικής σχεδόν κρουαζέ φούστας, οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι υπολογίσιμες γιατί σχεδόν ο καθένας μαθαίνει από την πράξη και με την πράξη, αποκτάται και η εμπειρία, και αυτή η φούστα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το στοιχείο λήψης είναι για το πατρόν μόνο. Αν χρειάζεστε διευκρινήσεις για να ράψετε αυτό το εξαιρετικό φόρεμα θα πρέπει να αγοράσετε ένα αντίγραφο του περιοδικού : “love sewing” τεύχος 36 για να βρείτε τις οδηγίες σας.
Καλή επιτυχία
===========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER