ΜΕΝΟΥ

Σάββατο

ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ

ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ
Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το κομψό DIY Maxi φόρεμα με αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν που μας προσφέρεται από το περιοδικό https://www.lovesewingmag.co.uk/ και είναι πολύ εύκολο στο ράψιμο.
Άλλωστε τα μακριά φορέματα για το καλοκαίρι είναι τόσο στη μόδα τώρα! Όταν μάθετε πώς να κάνετε ένα φόρεμα, ένα φόρεμα που θα σας ταιριάζει απόλυτα, γιατί θα βασίζεται στις δικές σας μετρήσεις και θα σας προσφέρει την τέλειο εφαρμογή, θα το ερωτευτείτε.
Να μην αναφέρουμε ότι θα είναι ωραίο και δροσερό με τη ζέστη το καλοκαίρι ιδιαίτερα αν το ράψετε με τρία μέτρα κάποιου δροσερού και ελαφρού υφάσματος.
Αυτό το φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για να εντυπωσιάζετε από το πρωί ως το βράδυ. Και το καλύτερο είναι εύκολο να ραφτεί και το πατρόν έρχεται με δύο μήκη στο κολακευτικό του μανίκι. Το πάνελ με σφηκοφωλιά στην μέση προσφέρει καλύτερη εφαρμογή! Θα φαινόταν υπέροχο αυτό το φόρεμα ραμμένο από λεπτό βαμβακερό ύφασμα για την βόλτα σας μια ηλιόλουστη μέρα ή ραμμένο από ένα λαμπερό μετάξι ή βισκόζη, για να παραστείτε σε κάποιο γάμο ή παρτυ.
ΥΛΙΚΑ
Ελαφρύ έως μεσαίου βάρους βαμβακερό, Βισκόζη, κρέπ ή μεταξωτό ύφασμα , φάρδους 1,50 μ.
55εκ κρυφό φερμουάρ.
Ένα καρούλι ελαστική κλωστή.
Το πατρόν με λεπτομερείς φωτογραφικές οδηγίες, ώστε να είστε σίγουρες ότι έχετε χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε το οποίο αποτελείται από 47 σελίδες.
ΓΕΝΙΚΗ προετοιμασία
Είναι πραγματικά σημαντικό να πλύνετε το ύφασμά σας (σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή) προτού να αρχίσετε- διότι αυτό αποτρέπει την συρρίκνωση αργότερα.
Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις προσφερόμενων δωρεάν εκτυπώσιμων πατρόν, θα πρέπει να γραφτείτε στην ιστοσελίδα για να είστε σε θέση να εκτυπώσετε το πατρόν και τις οδηγίες.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Περιθώριο ραφής 1.5 cm περιλαμβάνεται εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Ασφαλίστε όλες τις ακατέργαστες άκρες με μια βελονιά ζιγκ-ζαγκ ή με κοπτοράπτη.
Καλή επιτυχία.
=========

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWLETTER